Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiúnak aki nem akar házasság előtt nemi életet élni, lehet barátnője?
Tízparancsolatból ezeknek van értelme:
4. Atyádat és anyádat tiszteld!
7. Ne lopj!
8. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd!
És ha nem létezik mégis mi értelme lenne az életünknek? De ha nem is létezne, nekünk volt értelme, célja az életünknek. Plusz mivel a Biblia szerint éltünk, rengeteg lelkiismeretfurdalásból, és megbánásból maradtunk ki.
Viszont létezik, így nemhogy egy csodálatos életünk van, de még csak meg sem halunk ;)
Látom itt egész komoly vita alakult ki. Mellőzöm most saját Istenélményeimet mert úgysem hinnék el sokan. Úgyhogy nézzük milyen lehetőségek vannak
1. Nincs Isten + nem hisznek az emberek = káosz. Mindenki bűnöket követ el és nincs aki helyrerakja a dolgokat.
2 Nincs Isten + az emberek hisznek = mivel mindenki kerüli a bűnt ezért egy viszonylag élhető hely lesz a világ.
3. Van Isten + az emberek nem hisznek = örök halál
4. Van Isten + az emberek hisznek = örök élet.
Szerintem 3.-4. Pont elég meggyőző a témában. Akik még nem hallották Isten szólító szavát azok tényleg nem lehetnek biztosak létezésében, de megcáfolni sem lehet létezését. Ha pedig létezik (én meg vagyok győződve róla hogy létezik) akkor nem egy olyan figura akivel érdemes ujjat húzni :)
Én már halottam a hívó szavát így szólt: "lesz vígasz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!