Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan fiúnak aki nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiúnak aki nem akar házasság előtt nemi életet élni, lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Megtalálhatja a társát a 21. Századi világban?
2016. aug. 17. 19:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Énis hiszek benne de isten megbocsátja büneinket.. Mert szereti az embereket persze bank rablást nem követnék el de a házasság előtti szex az kötelező mert a szex is fontos egy kapcsolathoz pl 25 évesen házasotsz utánna 5 év múlva elváltok akkor miértelme volt?
2016. aug. 17. 20:13
 12/41 anonim ***** válasza:
72%

Persze! En is nagyon vallásos vagyok es nekem nagyon, de nagyon nem lenne probléma ezzel sőt csak örülnek neki! Viszont aki nem vallásos az azt mar nehezebb rábeszélni ilyesmire! Amugy mar az egyháznak, papoknak sincs bajuk ezzel! Mar ez annyira normális, hogy fuu...

A "kedves" 'Isten nem létezik' dumajunak meg üzenem: A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén.Hazug beszédűeknek képmutatása által, kik meg vannak bélyegezve a saját lelkiismeretökben.

A kik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, a kik megismerték az igazságot. 1 Tim 4,1-3. Idegesít mi!? Nem kene ide jönni, ha ateista vagy koszi :) ;) Amugy meg ha szerelmes vagy az a legkevesebb, hogy vársz a másikra!

2016. aug. 17. 20:33
 13/41 anonim ***** válasza:

Kevés az ilyen, de van olyan lány aki ezt elfogadja. olyat ismerek aki nem vallásos, de ő tipikusan a házasság utáni szexre hajlandó. Igaz ő nem szűz már, mert élt már nemi életet egy nagy szerelmével. De neki voltak olyan pasijai akik csak kihasználták és ő így látja jól ha házasság után van szex akkor azzal úgymond biztosabb abban hogy nem cseszik át. persze ez is előfordulhat.

A másod unokahúgom vallásos, csak ő egyedül a családban. Ő még szűz 21 évesen, nagyon csinos lány, átlagosan öltözködik, és sportol rendszeresen. Nagyon vallásos típus, de mégis a 21. századi módon gondolkodik. Teljes életet él, egyetemre jár, építőmérnöknek tanul, és van is érzéke hozzá, mellette sportol, van társas hobbija stb... Van neki barátja aki nem vallásos, de annyira szereti hogy ő képes várni a házasságig ezzel, normális srác, picit visszahúzódó jellem, de nagyon jófej.

Szóval annyira ne keseregj. Nehéz dolgod lesz azt elárulom, de nem lehetetlen.

2016. aug. 17. 20:36
 14/41 Egyenes út ***** válasza:
45%

Kezdődik a szentmise!XDDD

Istenre,és a hasonló hazugságokra nincsen bizonyíték.De te csak legyél hívő,engem nem zavar.

2016. aug. 17. 20:36
 15/41 anonim ***** válasza:

Aki nem hisz Istenben, annak üzenném,hogy talán ő sem hisz már benned...Lehet tippelni, ki járt rosszabbul. :)

Kérdező, ha te tényleg ennyire vallásos vagy, akkor légyszi írd már nagy i-vel az Istent, ok?

Egyébként vannak még ilyen emberek, én is ismerek párat (nem magamat, én reménykedem, hogy emiatt nem fogok a pokolra jutni). Egyértelműen a vallásosak között nézz körül, ott fogsz találni ilyen lányt. Egyébként praktikus, nem fogtok évekig tökölni az esküvőig, meg 10 éven át eljegyezve lenni, mint a mostani világtalan hülyék.

2016. aug. 17. 20:41
 16/41 A kérdező kommentje:
Bocsia kis i-ért :D nem mindig olyan könnyű lenyomni a shiftet jókor ha siet az ember :)
2016. aug. 17. 20:44
 17/41 anonim ***** válasza:
54%
'Egyenes út' engem se zavarnak az ateisták, de az mar igen, hogy direkt mást idegesitesz ezekkel es más hitet kritizalod. Te is visszakaptad. Xd Egál. :D
2016. aug. 17. 21:20
 18/41 anonim ***** válasza:

Na akkor szerintem itt álljon le ez a hiszek vagy nem hiszek dolog. Mondanék egy arany középutat, amivel szeretném lezárni ezt a vitát.

Én bizonyos dolgokban hiszek hogy isteni eredetű, bizonyos dolgokat logika alapján ítélik meg.

Pl. Logikai: szerintem az ember az evolúció következménye.

Isteni: szerintem a bűn rossz, de ha eljön a nap, Isten megbocsát.

Remélem ez mindenkinek megfelel :)

2016. aug. 17. 22:02
 19/41 Egyenes út ***** válasza:
41%
Nem létezik és ennyi.Evvel levan zárva!;))))
2016. aug. 17. 22:51
 20/41 anonim ***** válasza:
Nekem az is elég, ha valamiben hiszel! Ha ebben akkor jolvan, te tudod! :)) Ezzel le van zárva!
2016. aug. 18. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!