Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiúnak aki nem akar házasság előtt nemi életet élni, lehet barátnője?
Direkt nem reagálok a felettem lévő kommentekre mert nem tetszik ez hog egymást kritizáljuk miközben fogalmunk sincs hogy kit hogy neveltek meg hogy milyen környezetből származik.
Én vallásosnak tartom magam és tényleg akiben ez az elhatározás megszületett akkor hasonló gondolkodású párt is kell keresnie mert együtt úgy sokkal könnyebb lesz és sokkal boldogabb lesz a házas élet is. 2-3 év elegendő hogy megismerhessük teljesen a másikat és akkor egymás idejét sem fogjuk rabolni és a kérdésre konkrétan válaszolva pedig nem fog az ölünkbe pottyanni egy menyecske. :D Annál csodálatosabb dolog meg szerintem nincs amikor a házasságban odaadjuk magunkat a másiknak. Manapság ez is elanyagiasodott mert mire ideérne az élet addigra már mindenki kiélt mindent és a sok sok cicomával próbálják kompenzálni azt amit már kiéltek. Az egyház is azt tanítja hogy ugy sokkal jobb a házas élet ha előtte nincs nemi élet. Tehát legyen szerényebb de IGAZABB. :)
1. ilyen csajt nem találsz xd
2. isten nem létezik
3. vannak jó pszichiátriák
4. mi lenne ha házasság után szexelnél és rájönnél, hogy es transexuálist vettél el?????
Én is a Biblia szerint próbálok élni. Még tisztasági fogadalmam is van, igazán remélem, hogy sikerül betartanom 😏
Egyébként csak óvatosan az olyan kijelentésekkel, hogy Isten nem létezik. 😉
Felejtsük már el azt az agymosott téveszmét hogy csak az létezik amit az 5 érzékszervünkel meg tudunk tapasztalni. Én sem láttam sok ember agyát mégis a legnagyobb jóindulattal hiszek és bízom benne hogy van.
Semmit sem tudunk teljesen biztosan a világról és nem is tudjuk megmagyarázni. Az evolúciót sem látta senki végbemenni mégis ez a legvalószínűbb módja hogy így változott mindegyik élőlény.
Ateista ember meg nem létezik mert ő is hisz. Hiszi azt hogy nincs Isten és úgy is él. Én sem tudom hogy van Isten hanem hiszem és tapasztalom az életemben.
Tényleg nehéz ilyen körülmények között párt választani és találni csak sokkal több munkával jár a keresése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!