Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan fiúnak aki nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiúnak aki nem akar házasság előtt nemi életet élni, lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Megtalálhatja a társát a 21. Századi világban?
2016. aug. 17. 19:54
1 2 3 4 5
 21/41 danikalmar válasza:
40%
Szerintem tiszta jó, hogy nem akarsz házasság elötti szexet. Én se akarok majd olyan feleséget, akit több tucat srác felhúzott már, és én is megszeretném őrizni magam majd a jövőbelimnek. Leheteni lehet, én is ismerek több ilyet, pedig nem vagyok vallásos. Azonban nagyon biztosnak kell lenned a dolgodban, ha egy szép baratnővel kiakarod bírni szex nélkül. Pl.: nem ajanlott kettesben maradni, mert annak altalában nincs jó vége.
2016. aug. 21. 05:09
 22/41 anonim válasza:
Végre egy normális ember.
2016. aug. 23. 13:36
 23/41 anonim ***** válasza:

Direkt nem reagálok a felettem lévő kommentekre mert nem tetszik ez hog egymást kritizáljuk miközben fogalmunk sincs hogy kit hogy neveltek meg hogy milyen környezetből származik.

Én vallásosnak tartom magam és tényleg akiben ez az elhatározás megszületett akkor hasonló gondolkodású párt is kell keresnie mert együtt úgy sokkal könnyebb lesz és sokkal boldogabb lesz a házas élet is. 2-3 év elegendő hogy megismerhessük teljesen a másikat és akkor egymás idejét sem fogjuk rabolni és a kérdésre konkrétan válaszolva pedig nem fog az ölünkbe pottyanni egy menyecske. :D Annál csodálatosabb dolog meg szerintem nincs amikor a házasságban odaadjuk magunkat a másiknak. Manapság ez is elanyagiasodott mert mire ideérne az élet addigra már mindenki kiélt mindent és a sok sok cicomával próbálják kompenzálni azt amit már kiéltek. Az egyház is azt tanítja hogy ugy sokkal jobb a házas élet ha előtte nincs nemi élet. Tehát legyen szerényebb de IGAZABB. :)

2016. aug. 23. 14:50
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

1. ilyen csajt nem találsz xd

2. isten nem létezik

3. vannak jó pszichiátriák

4. mi lenne ha házasság után szexelnél és rájönnél, hogy es transexuálist vettél el?????

2016. aug. 23. 15:03
 25/41 anonim válasza:
En is ugyan azt vallom mint a kerdest feltevo.
2016. aug. 23. 16:04
 26/41 anonim ***** válasza:

Én is a Biblia szerint próbálok élni. Még tisztasági fogadalmam is van, igazán remélem, hogy sikerül betartanom 😏

Egyébként csak óvatosan az olyan kijelentésekkel, hogy Isten nem létezik. 😉

2016. aug. 23. 16:30
 27/41 anonim ***** válasza:
#26. Miért? Láttad?
2016. aug. 23. 16:58
 28/41 anonim ***** válasza:
És ha azt mondom, igen? Megtapasztaltam, és azt viszont senki nem cáfolhatja, hogy én mit éltem át. És ennek az ellenkezőjéről SENKI nem tud már meggyőzni.
2016. aug. 23. 18:34
 29/41 anonim ***** válasza:
#28. Csináltál vele selfiet? :D
2016. aug. 23. 18:38
 30/41 anonim ***** válasza:

Felejtsük már el azt az agymosott téveszmét hogy csak az létezik amit az 5 érzékszervünkel meg tudunk tapasztalni. Én sem láttam sok ember agyát mégis a legnagyobb jóindulattal hiszek és bízom benne hogy van.

Semmit sem tudunk teljesen biztosan a világról és nem is tudjuk megmagyarázni. Az evolúciót sem látta senki végbemenni mégis ez a legvalószínűbb módja hogy így változott mindegyik élőlény.

Ateista ember meg nem létezik mert ő is hisz. Hiszi azt hogy nincs Isten és úgy is él. Én sem tudom hogy van Isten hanem hiszem és tapasztalom az életemben.

Tényleg nehéz ilyen körülmények között párt választani és találni csak sokkal több munkával jár a keresése.

2016. aug. 23. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!