Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem látom magam szépnek. Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látom magam szépnek. Vagy ez a legtöbb korombelinél igy van?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt hallottam másoktól hogy csúnya vagyok,meg sose volt szerencsém fiúk terén... Stb

14L

2016. júl. 28. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Itt ugyanez a helyzet! :)

Amúgy azok a lányok, akik csúnyának látják magukat, legtöbbször szépek, és sajnos fenn áll a mondás ilyenkor hogy "ha egy lányra egyszer is azt mondják, hogy csúnya, többé soha senkinek nem fogja elhinni, hogy szép".

2016. júl. 29. 16:41
 12/14 Givin' Answers ***** válasza:

Szia!

(A következőkben talán egy kicsit erősen fogalmazok, de minden rosszindulattól mentesen)

Azokkal ne foglalkozz, akik azt mondják, hogy csúnya vagy.. Soha nem értettem az ilyeneket.. Nem fogom én is azt a "mondást" (aminek egyébként nem sok valóság alapja van, nem sértésből) mondani, hogy: "Azért mondják, hogy csúnya vagy, merd irigyek". Azt sem mondom, hogy "A szépség relatív, mindenki szép", bár ennek azért van egy kis értelme, a maga módján. A leírásod meg a kérdés egyébként ellentmond egymásnak, hiszen a leírásban leírtad, hogy mások szerint vagy csúnya, míg a kérdésben magadra utalsz. 2 megoldás van:

-Egészséges önkép kialakítása

-Külső javítása

1. Egészséges önkép kialakítása:

Őszintén átgondolod a külsőd, elfelejtesz minden negatív visszajelzést. Vagy rájössz, hogy szép/átlagos vagy, vagy rájössz, hogy igazuk van a nem épp barátságos véleményadóidnak és követed a 2-es lépést.

2. Külső javítása:

Legyen stílusod, találj egy jó frizurát, neten vannak tippek frizurához, a fejformád alapján. Figyelj a bőrödre, igyál elég vizet!

Szerezz önbizalmat, a kisugárzás somat számít! Többet mint gondolnád.

Remélem segíthettem!

2016. júl. 30. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki akkora PARASZT hogy a képedbe mondja: de ronda vagy!, akkor arra inkább ne hallgass. A kinézeteden lehet változtatni kicsit( smink, hajad, ilyesmik)de mindenkinek más a szép, de az senkinek se jön be, ha nincs önbizalmad
2016. júl. 30. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden lány szép, igen a legtöbb 14-15 évesnél így van ne aggódj.:)
2016. júl. 31. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!