Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha a baratom nem tart szepnek?
Figyelt kérdés
A baratommal 7 honapja vagyunk egyutt (egyszer mar egyutt voltunk), de nem tart szepnek, es ezt meg is mondta.. Vagyis nem konkretan, csak utalt ra. Pl. Mondtam hogy nem vagyok szep, o meg mondta, hogy nem kell szepnek lenned, igyis szeretlek. En tudom hogy o igazan szeret, es nem a kulsomet nezi, de nagyon rosszul esik hogy nem tetszem neki. Nem vagyok egoista, de szerintem nem vagyok csunya, es ezt sokan mondjak. Mikulaskor volt, hogy beoltoztem krampusznak, fekete rovid ruha, harisnya, magassarku stb es akkor az egyszer mondta, hogy te mindig ilyen szep voltal? Es ugy szolitott h szepsegem, de azota ugyanugy semmi, nem tetszem neki. Mit csinaljak, hogy ez valtozzon? Nem sminkelem magam, az alakom nem rossz, de azert nem is a legjobb.2015. dec. 15. 20:11
1/12 anonim válasza:
Fel a fejjel nem a külső a lényeg hanem a belső. Ha igy elfogad akkor nem értem mi a problémád csak add önmagad :)
2/12 anonim válasza:
ha ennyire nem tartana szépnek nem lenne már veled 7 hónapja :)
3/12 anonim válasza:
Szerintem öltözz be krampusznak mindig, mikor vele találkozol:)
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy szeret, es elfogad ugy ahogy vagyok, es en ennek nagyon orulok, de szerintem nektek sem esne valami jol ha nem tetszenetek a parotoknak, es meg mondana is.
2015. dec. 15. 20:28
5/12 anonim válasza:
Van egy jiddis közmondás:
א שיין צורקע נישט מאכן א גוט ווײַב
Magyarul kb. úgy hangzik ,hogy:
"Egy cuki arc nem teremt ,jó csajt (*asszonyt)"
6/12 anonim válasza:
5-ös vagyok:
Ui:
Lehet ,hogy az alkatod is tetszik neki ,csak nem fejezi ki olyan szinte ,ahogy azt te elvárnád.
Az én szerelmemnek is kicsi önbecsülése van ,ezért dicsérem mindig a szemeit/alkatát.
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, 5-os remelem ugy van ahogy mondod.
2015. dec. 15. 20:35
8/12 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy a megfelelő ember van melletted, aki nem a külsődbe szeretett bele, hanem az igazi értékeidbe! ;)
9/12 anonim válasza:
Kerdezo, sajnos ugyanez a helyzet velem is, csak forditva.. A lanynak nem tetszem :/ mar gondolkodtam szakitason is miutan igy kimondta..persze o is csak utalt ra de eleg rosszul esett
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szeret akkor felesleges aggódnod:) Az előttem szólók már elmondták a lényeget, én csak annyit tennék hozzá hogy ha tényleg nagyon zavar akkor elgondolkodhatnál hogy mi változott amikor krampusz voltál. Lehet tetszett neki a stílus, vagy a magassarkú, esetleg ha sminkeltél akkor az. Nem azt mondom hogy változz meg, de néhány aprócska újdonságot belevihetsz az külsődbe. Az is lehet hogy csak szebbnek érezted magad, és a kisugárzásod azt erősítette az emberben.. Nem tudom megmagyarázni, remélem érted:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!