Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ducibb lányok: milyen bókok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb lányok: milyen bókok, jelzések esnének jól egy fiútól, hogy bántás nélkül kifejezze, hogy szépnek lát?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejönnek a ducibb, teltebb lányok. Viszont azt látom, hogy sokszor egy kis plusz súly miatt nagyon elmegy a lányok önbizalma, és nehéz elérni, hogy elhiggye: tényleg és pont így látom szépnek.

Lányok, tudnátok ehhez tanácsokat adni? Mi esne jól, ami kifejezni, hogy bejöttök a fiúnak? Írhattok magánban is nyugodtan, NEM itt szeretnék ismerkedni!

19/F

2015. nov. 6. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem minden nő szereti ha megdícsérik milyen nőies és ezt duci lányokra kifejezetten találó is,hisz nem hiába volt egykor a teltség a nőiesség szimbóluma.
2015. nov. 6. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem éreztesse máshogy, én már szóban semmit sem hiszek el
2015. nov. 6. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
15%
"menjél fussál, meg egyél kevesebbet"
2015. nov. 6. 14:50
 4/4 anonim válasza:

Az utolsó kommentelőnek: Hogy lehetsz ennnyire bunkó? Ha nincs ötleted, ne írj és sértegess másokat!

Visszatérve a kérdésre: Én csak a saját szemszögemből tudok írni, hogy én duci lányként mit szeretek hallani. Szerintem (hangsúlyozom, szerintem, mert ugye minden lány más) első körben a pont így vagy jó szöveget, bármenniyre is igaz hanyagold, úgysem hiszem el. Szépen fokozatosan kell rávezetni a dologra. Pl.Egy buliban ki tudod figyelni, hogy mivel foglalkozott a legtöbbet. Szép a sminkje? Dícsérd meg! Vagy a szemét, arcát. Jól áll a beállított haja, hát mond meg neki, hogy érezze, nem hiába töltött vele órákat. Jól áll a ruha, hát azt is mondhatod. Én biztos, hogy ha telibe mondanád, hogy pont gí látsz szépnek, akkor felhúzom a nyúlcipőt.

2015. nov. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!