Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak bant. Ha osszegyulemlik a bantas ti mit csinaltok?
Mindenkinek van valami bolondsága, amivel az ilyeneket levezeti...
Éneklés, tánc, festészet (Művészet), főzés, sütés,(konyhaművészet) futás, foci...(sport)
Csak meg kell találni a dolgot, ahol kiadhatod magadból, és ha úgy érzed, minden a nyakadba akar zuhanni,menj el futni, boxolj,vagy amit akarsz :D
Esetleg kezd el zenéket hallgatni, és fokozatosan boldogabbakat (tilos újrahallgatni!) kezdj lejátszani, nekem beválik! ;)
Ne gondolj a bajjal. Könnyü mondani tudom. De sosincs olyan rossz, hogy ne lehessen újra jó.. Minden vihar után jön egy nap. Hallgass zenét, nekem a zene a gyógyszerem mindenre. Élvezd ki minden egyes pillanatot ami szép.
Suliban keress nagyobb osztályból ismeröst, hogy ö mit tanácsol a tanár problémára.
A srác meg igazán egy szerencsétlen.... ha az okoz valakinek boldogságot, hogy mást félelembe kerget, hát akkor gratulálok....
Hát a tartozásra meg annyit mondanák, ha suliba jársz akkor biztos szüleid k0zel állnak hozzád, azaz nem egyedül élsz, és ha mégis, akkor kérj tölük segítséget, mert mégiscsak ök a szüleid.. :-)
koszonom a kommenteket :) nagyon jok:) otos kommentelo en is panikbeteg avgyok vagy voltam. regebben velem is volt ilyen hogy nem tudtam kezelni. elmentem a haziorvosomhoz, kiirt egy bogyesztami nem nyugtato, a nevet szivesen megadom ha irsz egy privit es van egy par jotanacsom rohamkezelessel kapcsolatban irj es segitek.
:)
edzek, összetörök valami(vagy valakit)
a fenyegetéseket meg egyszerű kezelni(legalábbis én így vettem észre):
harcra készülő mozdulatok(kés könnyen elérhető pozícióba helyezése[úgy hogy az ellenfél lássa], bakancs megütögetése[jól hallhatóan összekoppantva az acélbetéteket]), fenyegető megjelenés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!