Kisgyerekes anyukák ti mit csináltok egész nap akiknek
konkrétan nincsenek barátai nem rossz hogy nincs kihez
elmenni beszélgetni?
őszintén szólva mindig van mit csinálnom: háztartás, kert, veteményes, meg nagyokat sétálunk. Remélem, majd ha játszóterezés lesz, ott sikerül azért egy két beszélgető/sétáltató partnerre szert tenni. Amúgy 10 hós a babám.
2015. máj. 18. 12:33
Nekem se barátok a közelben, sem rokonok. Rossz, persze hogy jó lenne néha kimozdulni, egész más 1-2 napig a kedvem, közérzetem, hogy ha néha megyünk valahova. Egyébként nem unatkozom, mindig van mit csinálni itthon.
2015. máj. 18. 12:41
3/15 A kérdező kommentje:
Én arra az időre gondoltam amikor kész a házimunka a gyerek is rendben van, amikor eljön az idő hogy van idő egyet ki kapcsolódni,akkor mivel foglalkoztok ha nincsenek barátok akivel le lehetne ülni?
4/15 A kérdező kommentje:
És ti faluban, tanyán, vagy városban éltek?
Nem, nekem egyáltalán nem hiányzik. Van egy pár ismerős a játszótéren, vagy összefutunk, vagy nem, a nagy edzőtársainak szüleivel is összefutunk 2-3 délután egy héten, de senkivel nem szoktunk összejárni. Kisvárosban élünk. Barátnőm innen 100 km-re.
2015. máj. 18. 12:56
Falun lakunk. 2és fél éves a fiam 33 hetes vagyok a második fiúval. ritka az olyan hogy nincs semmi dolgom, de olyankor egyből megyünk a játszótérre, vagy szeret bicajozni akkor azt csináljuk, focizunk. amig alszik és épp nincs dolgom, akkor szoktam megcsinálni a körmöm és a szemöldököm.
2015. máj. 18. 13:00
7/15 A kérdező kommentje:
És nem érzitek magatokat másnak azért mert nincsenek barátaitok, nincsen kivel elmenni ruhát vásárolni, fagyizni?
Nem érzitek magatokat magányosnak, kirekesztettnek?
Nekem a férjem a barátom.
Este vele beszélgetek, vele megyek vásárolgatni (a legőszintébb kritikusom), és vele fagyizok.
Amúgy ha gyerektémában akarok tapasztalatot, tanácsot kérni, akkor az utcában lakó anyukával beszélgetek, amíg a gyerekeink játszanak (barátnőnek nem nevezném, mert csak ezt csináljuk közösen, csak akkor találkozunk, amikor a gyerekek).
2015. máj. 18. 13:23
Én még csak terhes vagyok. Vannak barátaim, csak messzebb, szétvitt minket az élet. Nem tudunk rendszeresen találkozni, csak ritkán. Neten tartjuk a kapcsolatot. Más terhesekkel, anyukákkal nem szeretnék barátkozni, untatnak.
Itthon nem unatkozom, ha rendben a háztartás, van főzve is, akkor szakmai dolgokat olvasgatok, nemzetközi oldalon csetelek (2 nyelvet gyakorlok, vállalkozási ötletek, munkalehetőségek után kutatok, valamint van egy képszerkesztő program, most annak a használatát próbálom elsajátítani csak amolyan autodidakta módon.
2015. máj. 18. 13:48
5. vagyok. Nem, nem vagyok magányos. Ruhát én is a férjemmel vásárolok, fagyizni is vele meg a gyerekekkel megyek (az enyémek már 3 és 5,5 évesek). Ha eljutok egyedül ruhát venni, az már külön ünnep :) Nekem is a férjem a legjobb barátom. Nemsokára letelik a gyeses időszak, de én sajnálom. Sosem unatkoztam, sosem voltam magányos.
2015. máj. 18. 14:09
Kapcsolódó kérdések: