Mitől lehet az, hogy 4 éves kislányom így konkrétan egész nyáron minden reggelre úgy ébred, hogy tele van az orra, ettől tüsszög, sokszor még köhög is?
Szimplán a váladéktól is köhöghet. Enyém asztmás is az allergia mellett, de nem merném így látatlanba azt mondani a kérdezőnek, hogy asztmás a gyereke.
Egyébként kérdező próbáld ki, hogy az ágyat alaposan kiporszívózod, jó lenne átgőzölnöd is, ágyneműt 60 fokon mosd ki, függönyt is mosd ki és alaposan porszívózd ki a szőnyeget is, majd figyeld a tüneteket. Ha csökken, szidd az atkákat és a port. Én is azt teszem.
A másik válaszoló.:)
este pl. pityergett, mert már nagyon fáradt volt, lefeküdt, köhögött, elaludt, és meg se mukkant a továbbiakban. Most még alszik. Az egyértelmű, hogy ha köhög, az a váladék mennyiségétől függ, arra már rájöttem. Viszont érdekes, hogy a váladék meg függ attól, hogy pl. most hűl a levegő, és nyirkosabb is, ilyenkor több.
Egyébként nyirkos a lakás is, penészt még nem véltem felfedezni, de fura, hogy ez azóta áll fenn, amióta (május) ideköltöztünk. Csak ennek jelenleg még nem tudunk mit csinálni. Mármint a nyirkosságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!