Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nalatok eselytelen egy ilyen lany? (Lent)
Figyelt kérdés
Nagyon vekony, es egy fiut szeretett aki sokszor fajdalmat okozott neki, nem szerette viszont. Barna haju lany, barna szemu, ragaszkodo, eloszor zarkozottab, feltekeny. A baratai sorsat a sziven viseli. Szeret hulyeskedni, es imad nevetni beszelni. Kicsit makacs. Azert kerdeztem, mert akit szerettem o sokszor megbantott, es hat nem is az obizalmam novelte.
Bocsi az ekezekekert.
2015. aug. 10. 19:55
1/14 the_rocker válasza:
ha akarsz beszélgetni írj nem zavarnak sőt 14/F
4/14 anonim válasza:
2# te beteg állat...
Amugy jó lány lehet.
A makacs lányok nagyon jook! 😁
15/F
5/14 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan :) 15/F
6/14 anonim válasza:
Makacs :) És figyel a barátaira :) ráadásul vékony és barna a haja :) Coool :D
7/14 anonim válasza:
amit leírtál tetszik. De kép kéne hogy megmondjam rendesre. Ha nem látlak nem tudok belédszeretni
8/14 anonim válasza:
"Nagyon vekony, es egy fiut szeretett aki sokszor fajdalmat okozott neki, nem szerette viszont. "
igazából csak annyit szeretnék mondani, hogy életemben csak azokat a csajokat érdekeltem akiket részegen felszedtem és nem kerestem másnap
ez a ti hibátok is...
9/14 anonim válasza:
#8 Tehát, az életben csak azok a csajok érdekeltek akik szartak a fejedre? Ergó amit leírtál rád is igaz... nagyokos
10/14 anonim válasza:
nem lenne esélytelen.. szeretem is a vékony lányokat, bár attól függ, ha tényleg nagyon nagyon vékony vagy az már azért nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!