Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli lányok, akiknek nem csak a külső számít, miért ilyen felszínesek a mai lányok? Egy átlagos fiú már esélytelen is nálatok?
én sem!
felejtsétek már el a kinézetet. bármilyen lányt meg lehet szerezni idővel akárhogy is nézel ki.
Csak hihetetlen jó duma, és humor kell hozzá, és ennél is több kitartás. Nem fog top1 csaj, 2 mondat után ágyba bújni egy átlagos pasival.
átlagos=ronda,kövér,stréber
de mondok neked még valamit:
az ilyen "átlagos" fiúkból lesznek később a vezérigazgatók, milliárdosok, stb.
13-16 még nagyon fiatal! hidd el, eljön még a te időd! megéri kivárni!
úgy látszik, én speciel kivétel vagyok. nem mondom, hogy nem számít a kinézet, mert nyom az is a latba (mindenkinél), tehát ne legyen mondjuk két centi vastag, összenőtt szemöldököt. akkor tényleg nem lesz barátnőd. engem amúgy leginkább a dumával lehet levenni a lábamról, legyen humora a srácnak, legyen jó szövege, és legyen velem udvarias, tehát összességében legyen jó fej. ha átlagos a külsőd, de jó fej vagy, sok csajt leveszel majd a lábáról. minden rajtad múlik.
15/L
"bármilyen lányt meg lehet szerezni idővel akárhogy is nézel ki"
Ez azért így nagyon nem igaz. Sokan buktak már el ezen. A csaj úgyis elmegy egy neki jobban tetszővel, és a dumától nem feltétlenül lesz "gusztusa" egy olyanhoz, aki sosem volt az esete.
Mindenkinek máshol a határ persze külső terén, de mindenkinél VAN ilyen határ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!