Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem látom magam szépnek. Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látom magam szépnek. Vagy ez a legtöbb korombelinél igy van?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt hallottam másoktól hogy csúnya vagyok,meg sose volt szerencsém fiúk terén... Stb

14L

2016. júl. 28. 20:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Dettó 15/L
2016. júl. 28. 20:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel a véleményem a kinézetetekről szívesen segítek. (Én is elküldöm, hogy hogyan nézek ki, csak hogy tudjátok kitől kaptok véleményt) (18F)

Egyébként meg nem érdemes ezen aggódni. Idővel sokkal szebb leszel :D Legalábbis én ezt tapasztalom. Még pár év, és egy csúnyácska lányból is egy gyönyörű lány lehet, egy kis sminkel, öltözködéssel, odafigyeléssel.

2016. júl. 28. 20:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes a kedves választ:)
2016. júl. 28. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
jogos! :D nekem is vannak olyan lany ismeroseim hogy altalanosba 5-7. be hozza se szoltam.. :D most meg nem reg talalkoztam vele es nezem ezzel meg milett *.* :D:..
2016. júl. 28. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:
#5; én meg egyre csak csúnyulok :P Szóval ne általánosíts. L
2016. júl. 28. 20:44
 6/14 anonim ***** válasza:
nem csúnyulsz, csak romlik a látásod. Ne gondold, hogy csúnya vagy, mert ami valakinek csúnya, az a másiknak szép. :)
2016. júl. 28. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Tapapsztalatbol mondom hogy ez ebben a korban a lányok 70 százalékánál igyvan...a mások akiktől hallottad hogy csúnyavagy gondolom osztálytárs fiuk, akik ennyi idősen kanosodnak , topmodellre vágynak, pizzán meg CS:GO-n élnek, ne halgass rájuk,fiuk terén meg ne állj és nézz ki a fejedből szerencsére várva haneem tégy az ügy érdekében, egy minimális smink meg öltözködés sokat segit a dolgon...már ha kell egyáltalán segitsen mert lehet hogy gyönyörüvagy idiótákkal körbevéve...felafejjel:)
2016. júl. 28. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Pacsi, ugyanez! :D

És a fiúktól sokszor megkapom, hogy csúnya vagyok, mert fiú osztályban vagyok. xD

2016. júl. 29. 00:55
 9/14 anonim válasza:

Szerintem a nők mindig is elégedetlenek a testükkel, kortól függetlenül, de ebben a korban egy még gyakoribb és erősebb. :D Ilyen idősen a fiúk is aggódnak ezen (csak kevesebbet).

De egyébként én is beszállok a véleményezésbe, ha kapok képet. :)

2016. júl. 29. 13:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenki topmodell.

Aki pedig nem a szépségével hódít, az tud mással: kedvességgel, odaadással, figyelemmel, jó kedvvel... keresd meg, hogy ezekből neked mi van, és fejleszd tovább.

A szerelemben pedig nagyon meg tudnak szépülni a lányok, én már láttam ilyet :-)

2016. júl. 29. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!