Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tart szépnek annak ellenér...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tart szépnek annak ellenére, hogy a barátnője vagyok?

Figyelt kérdés
A barátom,ha meglát rólam egy képet vagy átölel,mindig azt mondja,hogy cuki vagyok meg aranyos. Viszont soha nem dicsér meg,hogy szép vagyok vagy ilyesmi,ami ugye egy nőnek jólesik. Vagy esetleg ez a cuki-aranyos magába foglalja a szépet is?
2016. júl. 5. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen magába foglalja .-.
2016. júl. 5. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglalja magába.

Az aranyos és a szép nem ugyan az.

2016. júl. 5. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hid el, ki lennél ha minden egyes percbe azt hallgatod hogy de gyönyörű, de szép vagy stb...
2016. júl. 5. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
A cuki/aranyos többet ér, mintha azt mondaná, h szép vagy. Mert egy lányra mondhatja azt, hogy szép, de ettől nem biztos, hogy tetszik is neki. Viszont, ha egy lányra azt mondja, hogy cuki/aranyos, az egyértelműen azt jelenti,h bejön neki^^
2016. júl. 5. 13:17
 5/6 anonim válasza:
100%

Egy srác meg dicsérhet, hogy szép vagy, szexi, szép a cicid, a popsid..stb..

Attól még nem biztos, hogy szeret és érdekled .

Ha eltudja mondani, hogy mi a kedvenc könyved, filmed ezért és ezért akkor figyel is rád is ismer.

Nem minden férfi olyan típus , hogy ezt mondogassa.

Persze mindenkinek jól esik.

Az én párom ha azt mondja szép vagyok azt a testemre a külsőmre erti.

Ha a cukit, aranyos mondja akkor a viselkedésemre, hogy oda bújok hozzá, vagy a kedvencét csináltam.

Nap mint nap többször mondja.

De az hogy segít a háztartásban, vagy bármi szóval figyelmes az sokkal jobb egy szónál.

2016. júl. 5. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Dehogy foglalja magába. -.-

De valószínű, hogy tetszik neki a külsőd.

2016. júl. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!