Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen fiút tényleg ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fiút tényleg ennyire nehéz találni? 18/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a romantikus regényeket, filmeket, de sajnos mindig lelomboz, hogy csak ott léteznek ezek a hőspasik. Akik értenek pl. a zenéhez, okosak de azért mégis kicsit rosszfiúk, nagy szívük van mégis tartanak tőlük, stílusuk alapján mindig jól tudnak kinézni, és persze jó géneket örököltek. Mielőtt jönnek

a beszólások; nem élek álomvilágban, másfél évig voltam együtt egy ehhez kicsit sem hasonlító fiúval, csak érdekel, mégis létezik-e hasonló. Rám sokan mondják, hogy elmehetnék egy ilyen film vagy regény női szereplőjének :D Ezért is érdekel.

2016. júl. 15. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Menj drámás/színjátszós társaságba. (komolyan mondom!)
2016. júl. 15. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz mert keresel. És ha keresel, akkor k\/rvára nem lesz egy hosszú kapcsolatod sem.
2016. júl. 15. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért nem találsz ilyen fiút, mert az ismeretséged a nullához konvergál. Nem olyan körökben mozogsz.

Amúgy én kíváncsi lettem, mutatsz egy képet?:)

2016. júl. 15. 13:19
 14/18 A kérdező kommentje:

#12! Ismeretlenül r* bancnak nevezel egy 18 éves lányt és még többnek is tartod magad?

Ha akarnám, már rég lehetne valakim, de inkább egyedül vagyok és kerülöm az olyan beteg embereket, mint te! Nem várok ilyen fiúra, csak kíváncsi vagyok, léreznek-e ilyenek. Egyszer voltam szerelmes egy 1,5 éves kapcsolatban egy kicsit sem tökéletes fiúba! Szóval menj és építgesd a saját életedet, ahelyett hogy idejössz szitkozódni!

2016. júl. 15. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz, mert a filmekben majdhogynem tökéletesként láttatják a színészeket. Jóképű, izmos, sikeres, romantikus, férfias...blablabla. Na, hát ilyen nincs mert mindenkinek van hibája, akár belső, akár külső. Szóval ilyet nem fogsz találni. Olyan előfordulhat, hogy valaki hasonlít, de mondhatnám rám viszonylag illik a a leírásod, de nem értek a zenéhez. Na meg a jóképűség relatív. Szóval itt bukott az egész. Van egy haverom, ő jóképű, zenél, de falja a lányokat. Ő megint bebukott. Szóval ennyit erről...
2016. júl. 15. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy mennyire veszed észre az ilyen fiúkat, mert általában barátzónába szoktátok rakni, aki egy kicsit is romantikusabb, érzelgősebb fajta. A másik meg hogy ez eléggé elképzeltnek tűnik, vagy nagyon kevés ilyen van, vagy kb esélytelen ilyet találni.

20/F

2016. júl. 15. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Utsóval teljesen egyetértek. Sajnos tapasztalat, de egyszer így rontottam el egy éppen alakuló kapcsolatot ... A lényeg az, h mindig gondold át és ne dönts elhamarkodottan!

18/L

2016. júl. 16. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Létezik, de kevés! :) ;)
2016. júl. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!