Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen nehéz egy szép, jófej csajt találni?
Figyelt kérdés
Akárhol keresem mindenhol a nagyszájú ri*ancokra találok rá,nekem egy normális,szép és visszafogottabb barátnő kell,nagyon cukinak találom az ilyen lányokat..ha van ilyen lány és szeretne ismerkedni írjon privátba vagy én írok rá :) trollok,kamuzók kiméljenek2015. aug. 12. 02:50
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amugy a normális lányok-fiúk általában (kivétel mindig van) otthon ülnek :/
2/5 anonim válasza:
szerintem nem nehéz találni, csak rossz helyen keresed. pl. bárokba, vagy itt("nem szorulnak rá",hogy gyakszin pasizzanak) nem hiszem, hogy sikerülne egyet felcsípni.
4/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2015. aug. 12. 12:46
5/5 anonim válasza:
Azért gondolj bele. Ha itt ismernéd meg a párodat elég ciki lenne ha valaki megkérdezné tőled hogy hol ismerkedtetek meg :DDD amúgy ne itt keresgélj. Amúgy annyit tudok mondani ha neked ez a véleményed akkor nagyon nem veszed észre a körülötted lévő embereket. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!