Én azt gondolnám, hogy a társkereső oldalakon csak "csúnya" lányok vannak, mert a jobbak könnyen találnak párt az életben. Ez igaz? Vagy van esélyem normálisat találni itt is?
Személyes véleményem szerint a társkereső oldalak kétségbeesett, unatkozó embereknek van függetlenül attól, hogy ronda vagy önbizalomhiányos, esetleg kibírhatatlan természetű.
A szépség nem minden.
Nem felszínesség, ha azt mondjuk fontos a külső...ugyanis az is sokat elárul az emberből...meg hát, ha nem vonzó számunkra a partnerünk, akkor abból előbb-utóbb gondok lesznek...
Nem egy csinos/szép/helyes...stb lánnyal találkoztam már itt és ehez hasonló oldalakon, akiknek a személyisége is rendben volt :)
14-20 éves korosztály kb :)
Hozzátéve: nem szerénytelenségből, de én sem vagyok egy csúnya lány, sem nem rendelkezem borzasztó belsővel, de mégis itt vagyok, mert sajnos nincs lehetőségem személyesen ismerkedni...
7.:igen, van már szex, ha az alpári kérdésed alatt erre gondoltál.
Egyébként nem csak olyanok vannak, akiknek valami nagy hibájuk van. A mai rohanásban az embernek már nincs annyi ideje eljárkálni ismerkedni és sokaknak nem is lenne máshol esélye, csak neten.
Legelőször én is így álltam hozzá...(bár srácok terén nem olyan üdítő a kínálat...:D)
De tényleg sok kívül, belül szép és rendes lány van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!