Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért írnak rám olyan ritkán a nők? Ennyire csúnya lennék?
Fent vagyok egy pár társkereső oldalon. Adatlapom rendesen kitöltve. Több fénykép is felrakva, de nagyon ritkán írnak vissza a nők, ha írnak is ilyen 50-55 év körüliek. Én meg 30-45 év közöttieket keresek.
Kérésre rakok fel magamról képet.
Nemet és kort írjatok légyszíves.
44/F
Mert lehet te komoly kapcsolatot akarsz és más meg lehetséges hogy azért van csak fent hogy 1: dicséreteket kapjon és közben nem is keres semmilyen kapcsolatot 2: csak szexkapcsolat érdekli. 3: persze az is lehetséges,hogy nem jössz be nekik. hiszen nem tetszhetünk mindenkinek. de a társkereső oldalakon is ritka az aki ott találja meg a szerelmet.
L22
Hidd el,ennyi idősen a csajozásban öregnek számítasz...
Normál esetben már 25-29 éve csajoznod kéne,ha ez nem sok idő,akkor nem tudom mi az.Lassan már az unokákat kéne várnod.Nem most nőzni,ha nem álmodozni,mennyi nőd lehetne,ha nem lenne feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!