Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért vonzom a nőket, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vonzom a nőket, mert csúnya vagyok vagy azért mert kedves aranyos félénk?

Figyelt kérdés

Nem tudom a magyarázatát miért, de valamiért vonzom a nőket, sose volt gondom nőt szerezni mindig volt valakim.

Lehet azért mert nagyon csúnya alacsony fiú vagyok ( [link]

Vagy netán azért, mert azt mondják, kis aranyos kedves félénk típusú pasi vagyok.

Tényleg ezen tulajdonságok miatt van sikerem a szebbik nemnél. Ezek kellenek mai nőknek

2013. ápr. 14. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én pont leszarom.
2013. ápr. 14. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább a belsőd miatt vagy sikeres:) de lehet hogy nem is vagy ronda:D am meg mindenkinek más tetszik:) Örülj, hogy nincs ezzel gondod:) !!
2013. ápr. 14. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Micsoda áltudományos maszlag...

Lehet, nem is vagy csúnya! Mindenki bejön valakinek.

2013. ápr. 14. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

megnézném milyen nőket fogtál ki...de gyanítom, nagyrészük lelkileg nem igazán volt rendben, ezért egy magához hasonló kedves-félénk típust keresett, vagy azt gondolta, h jobbat úgysem érdemel. vagy a harmadik verzió, h szeretett volna ő dominálni egy kapcsolatban, amire a hozzád hasonló fiúk a legmegfelelőbbek. ezzel nem leszólni szeretnélek, csak ez is egy nézőpont.

23/l

2013. ápr. 14. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az én szememben a kedvesség több pontot jelent, mint az hogy csúnya + alacsony vagy :< de ízlések és pofonok :D
2013. ápr. 14. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem dumálni tudsz, ezt nem tudom miért nehéz megérteni, ez sokat számít, a többi amit leírtál, kicsit hülyeség egyben,
2013. ápr. 14. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy a belsőd miatt vagy sikeres.

Én is vonzottam a nőket egy időben volt hogy sokan harcoltak értem még 16 éves koromban volt ez.

Most 23 évesen is olyan helyen dolgozom ahol sok középiskolás fordul meg, mivel én egy kollégium mellett dolgozom egy kis elektronikai üzletben és ugye odajárnak a diákok dohányozni és beszéltem már pár diáklánnyal is. Persze volt amikor bulikba is összefutottam velük, meg ismernek is eléggé, pedig én sem vagyok egy hű de jóképű plusz még a kövérségem is rátesz de valahogy csipázzák a fejem. egyik 18 éves meg egy 17 éves már szerelmet vallott nekem de visszautasítottam mert ugye nekem van barátnőm, de valahogy ez lehet a válasz a te kérdésedre is. Mert nekem egyértelműen a belsőm miatt tudom vonzani a nőket.

2013. ápr. 14. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
"Ennek megfelelően a házasság szempontjából lényegtelen, hogy egy férfi szép-e vagy sem, sokkal lényegesebb kérdés, hogy gazdag-e vagy sem"
2013. ápr. 14. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!