Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiút tényleg ennyire nehéz találni? 18/L
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a romantikus regényeket, filmeket, de sajnos mindig lelomboz, hogy csak ott léteznek ezek a hőspasik. Akik értenek pl. a zenéhez, okosak de azért mégis kicsit rosszfiúk, nagy szívük van mégis tartanak tőlük, stílusuk alapján mindig jól tudnak kinézni, és persze jó géneket örököltek. Mielőtt jönnek
a beszólások; nem élek álomvilágban, másfél évig voltam együtt egy ehhez kicsit sem hasonlító fiúval, csak érdekel, mégis létezik-e hasonló. Rám sokan mondják, hogy elmehetnék egy ilyen film vagy regény női szereplőjének :D Ezért is érdekel.
Ha kinézel úgy, hogy ezt megkaphasd, akkor tudsz találni, sőt már találtál volna nagy valószínűséggel.
2016. júl. 15. 10:31
2/18 anonim válasza:
Tudod, az ilyen pasiknak is ilyenek az elvárásai. Sőt, még kicsit nagyobbak is. Nem álomvilág ez és nem is valami ócska 3. osztályú film. Ritka ez a "badass vagyok olvasok, tanulok és még jól is nézek ki" kombináció.Ez egy 3szög, ahol csak két vonalat húzhatsz be :)
2016. júl. 15. 10:36
3/18 anonim válasza:
"jó géneket örököltek"
Még a leghelyesebb fiú sem tetszhet mindenkinek, szóval ez is eléggé relatív, hogy mi a szerencsés..
2016. júl. 15. 10:40
4/18 anonim válasza:
Nehéz. Létezik.
2016. júl. 15. 10:41
5/18 anonim válasza:
biztos létezik,én is egy jóképű,romantikus,kedves aranyos pasi vagyok értek sok mindenhez és van elég bátorságom mindenhez ,már akinek persze a barátnőm szemében biztos hisz ezért imád :D
2016. júl. 15. 10:45
6/18 anonim válasza:
Ilyen vagyok, és a lányok legfeljebb csak haverként tudtak rám nézni.
Most már van feleségem (az egyetlen nő, aki érzésem szerint férfiként tud rám tekinteni), de azért még mindig fáj a sok kudarc. Szóval az éremnek két oldala van.
2016. júl. 15. 10:46
7/18 anonim válasza:
Ezért utálom a legtöbb ilyen regényt és filmet. Arra ösztönzik a lányokat, hogy az ilyen jól kinéző rosszfiúkkal akarjanak összejönni.
2016. júl. 15. 10:50
8/18 A kérdező kommentje:
Első! Minden nagyképűséget félretéve - igen, nézek ki úgy! Fiú jelentkezők dugival vannak, de úgy gondolom, megérdemlem hogy a számomra megfelelővel kössem össze magam. Ilyet mégsem találtam még.
2016. júl. 15. 10:51
9/18 anonim válasza:
8-as és?? lehet pont annak az egynek nem tetszel, ilyen egyszerű, mert mondjuk más az ízlése, igen ilyen is van képzeld el :)
2016. júl. 15. 10:56
10/18 A kérdező kommentje:
Na jó :D A kérdésem lényege, hogy ilyet miért NEM TALÁLOK, nem az hogy "miért nem kellek neki". Tehát ez a fiú még számomra nem létezik, nem találkoztam vele! Ahelyett hogy támadsz egyből, olvasd végig a kérdést. Ha találnék ilyet és nem tetszenék neki, lenne annyi eszem elfogadni, hogy a szépség és vonzalom relatív dolgok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!