Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság miért olyan nehéz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság miért olyan nehéz rendes barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Mert tudom hogy nem mindig talál meg a nagy szerelem de most még esélytelennek is látom. Vagy csak erre kellek vagy csak így kellek stb. De nem adom fel még.

2015. aug. 6. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ne keresd majd ő rád talál. Mindig akkor történik valami ha nem erőlteted.
2015. aug. 6. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Helyes vagy? Mert valoszinu ha nem akkor amiatt mivel szinte a mai csajok a kulsore mennek...
2015. aug. 6. 22:21
 3/17 A kérdező kommentje:
17/f vagyok sajnos ez a nagy baj hogy erre mennek én mindig összhatást nézek külső belső de utobbira nagyobb hangsúlyt fektetek. Teljesen átlagos van egy kis felesleg de nem vészes inkább magas vagyok 192 kb.
2015. aug. 6. 22:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül! Én már feladtam a keresgélést, sodródom az árral. Ha nem vagy éppen helyes, vagy nem vagy kigyúrva, nem könnyű lányt találni, mert ma csak erre mennek. A normálisak is...
2015. aug. 6. 22:28
 5/17 anonim ***** válasza:

sajnos az a nagy baj, hogy baromi sok altalanositasra alapozo hüyle kerdes jön ki.

Es aröhej az egeszben, hogy a legtöbben mindig a masik nem a felelös azert, mert a kicseszett nagy föyneremenyeket senki sem ertekeli, es a masik nem mekkora szemet.

Erre van egy baromira ideillö angol kifejezes:

BULLSHIT.

2015. aug. 6. 22:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Én már sok csajban csalódtam volt duci alacsony magas helyes nem annyira helyes de ezek felszines dolgok mindig a belső fogott meg de késöbb mindig csalódnom kellett.
2015. aug. 6. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Bullshitnél kicsit több. Nézd meg ezt az oldalt, vagy bármelyik fórumot. Vagy kicsit gondolkodj el, hogy - tételezzük fel egy átlagos ember vagy, átlagos ismerősökkel - a barátaid/haverjaid között valójában mennyi szűz lehet. Mindenki játssza a ki.szott szerepet, a kemény fiút, közben rengeteg srácnak sose volt barátnője, és ez egyre több huszonévest is érint. Valami van a dologban...
2015. aug. 6. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:

tudom hogy ez most nem fog megnyugtatni mert most nő gyűlölet van.De hidd el a másik nemnek sincs könnyebb dolga.Ha már csak átlagos vagy vagy van egy apró defekted akkor ne is számíts rá hogy rád talál a szerelem.

És ezt csak azért tudom mert nekem még egyáltalán nem volt párkapcsolatom.Úgyhogy csak fogad el azt hogy ez egy rohadt nehéz játék amiben alapból mínuszról indulsz.

17/L

2015. aug. 6. 23:37
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Hallgass a 5/7/8 as válaszolókra megy nekik a nagy zöld pacsi full igazuk van :)
2015. aug. 6. 23:40
 10/17 anonim ***** válasza:
már elnézést, de ez nem igaz, oké a nagy többség igen, de azért még vagyunk egy páran, akik nem a külsőre mennek, nekem most azért nincs pasim, mert nehezebben ismerkedek, de amúgy a kiszemeltem se egy kigyúrt pasi, hanem csak egy átlagos, okos, jólnevelt, aki odafigyel rám, mindig kedveskedik nekem valamivel és ezért szeretem és nem a külseje alapján....
2015. aug. 6. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!