Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok barátnőt szerezni, valaki segít?
Figyelt kérdés
Többször voltmár, hogy egy lány közeledne csak elutasítom magamtól,egy olyan ok miatt amit nem igazán értek,de félek a lányoktól,van ilyen?2015. júl. 30. 06:46
2/12 anonim válasza:
jesszusom, 14-15 évesen én is ilyen voltam, néha nagyon bánom már.. próbáld valahogy levetkőzni a gátlásaid, próbálj ellazulni és légy magabiztos, sok sikert
5/12 A kérdező kommentje:
1# ami a legfontosabb,nem vagyok meleg,jó
2# lehetséges hogy ezt egy kisgyerekkori trauma okozhatja? Mert lenne rá ötletem hogy mi
17 F
2015. júl. 30. 07:49
6/12 anonim válasza:
kíváncsi vagyok az ötletedre kérdező, mondhatod
7/12 A kérdező kommentje:
Ötletem az hogy bár furán hangzik de ha egy fiút megerőszakol egy lány kiskorában(3 évesek voltunk és 2 barátnője letepert a földre míg ő lesmárolt,ha ez nevezhető annak,ja és egészen sokan látták az oviban)akkor akár etől is lehet ilyen típusú félelmem.
2015. júl. 30. 08:02
8/12 anonim válasza:
hát ez tényleg bizarr :D ha ennyire megmaradt benned és emlékszel erre, lehet hogy ez nagy hatással volt rád, de kitudja.. én személy szerint arra tippelnék hogy attól tartasz hogy azt gondolod magadról hogy nem lennél elég jó egy párkapcsolathoz, tartasz a sikertelenségtől
9/12 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy fura,de persze az is közre játszik amit te mondasz és az ellen nemtudok mitcsinálni,az önbizalomhiányon nem segít sem orvos sem csodagyógyszer :/
2015. júl. 30. 08:10
10/12 anonim válasza:
hát 3 éve még totál önbizalomhiányos voltam én is.. ugyan még most se teljesen oké, de azért elég sokat nőtt azóta, keress valamit amiben jó vagy, az már jó kiindulópont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!