Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék barátnőt, de nem jön össze, mit tegyek? (Több lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék már egy lányt az oldalamra, aki kedves, okos, szép és megértő. Magamról ennyit: Nem vagyok csúny, megvan az eszem, több nyelven is tanulok. Eddig nem találtam olyan lányt, akit keresek, ha igen az NAGYON távkapcsolat lett volna. Ha találnék egy ilyen lányt megbecsülném és szívemből szeretném. Szerintetek mikor találhatom meg, hol tudok ismerkedni? UI: valamiért mindig az idősebb lànyok jönnek be. 15/F2015. júl. 30. 13:46
1/7 anonim válasza:
Iskola, tábor, edzőterem, szórakozóhely, baráti társaság, könyvtár stb.
Tizenéves korban még nem igazán járnak a csajok fiatalabb pasikkal, mert az ciki. Majd 30 fölött, akkor kezdenek el a fiatalabbakra bukni!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nem hittem hogy kapok értelmes váslaszt :D
2015. júl. 30. 14:43
3/7 anonim válasza:
ha érdekel szívesen ismerkedek én is magányos vok 15/l
4/7 anonim válasza:
"idősebbek" akkor már nincs esélyem :p
13/l
6/7 anonim válasza:
"Szeretnék már egy lányt az oldalamra, aki kedves, okos, szép és megértő." Ez mind szép és jó, de ha elvárod tőle, te is legyél ilyen. Más rész... Valahogy sosem bírtam, ha a pasinak kikötései vannak azzal szemben, hogy milyen legyek. És az tök mindegy, hogy megfelelek e ezeknek, vagy sem. Nekem sincs kikötésem. Az alapvető intelligencia és közös hullámhossz, ennyi. De ez szerintem mindenkinek. Meg az, hogy kedves, ez is alapvető. "Eddig nem találtam olyan lányt, akit keresek[...]" Mi ez? Valami kincskereső játék?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Főleg neked 5ös -.-"
2015. aug. 2. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!