Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magányos vagyok! Szeretnék egy barátnőt de, nem jön össze nekem! Már mindentől el ment a kedvem ez miatt. Mit tudnék tenni? Lehet hogy fel kéne adnom az egészet? 26f
akkor ezt hagyd abba a 3,14csába ezt az önsajnáltatást, kezdj el csinálni valami értelmeset. Találj célt az életednek, és tapadni fognak a nők.
Egy nő sem akar összejönni egy önsajnáltató p**ccsel
Utolsónak igaza van csinálj sok mindent a szabadidődben.
De azért, hogy tapadnak a nők az túlzás én magas vagyok és nem vagyok kövér sem de a válásom után jártam táncsuliba,íjászkodtam,túrázni mégsem tapadtak. Ha az ember nem jóképű,nincs kocka hasa vagy gazdag akkor azért nagyon nehéz...Ma már persze csodás családom van, de a neten jött össze és semmi köze nem volt az életmódomhoz.
Egy összezuhant, magát sajnáló, gyenge férfivel egy lány sem akar összejönni, nem vagyunk az anyukátok, szedd már össze magad!
L
Saját példából mondom, hogy én is kezdtem feladni, elegem lett, és váratlanul találtam valakit, akinek úgy néz ki, kellek..
Szóval fel a fejjel ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!