Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magányos vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok! Szeretnék egy barátnőt de, nem jön össze nekem! Már mindentől el ment a kedvem ez miatt. Mit tudnék tenni? Lehet hogy fel kéne adnom az egészet? 26f

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 11:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Először rendbe kell hozni az önértékelésedet. Pszichológus is segíthet.
2015. ápr. 23. 11:43
 12/34 anonim ***** válasza:
44%
Hiába mondunk neki bármit is, továbbra is csak rinyálni fog a gépe előtt... Írjuk itt neki az értelmesebbnél értelmesebb gondolatokat erre meg csak ezt tudja kibökni. "hogyan szedjem össze magam ha sose kellettem senkinek"
2015. ápr. 23. 11:47
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy depressziós embernél nem hatnak azok a "tanácsok", hogy "ne rinyálj", meg "szed össze magad".
2015. ápr. 23. 11:50
 14/34 anonim ***** válasza:

Én megértem őt, mert 4 évig kerestem az igazit miután vége lett a kapcsolatomnak. Nagyon nehéz. A nők hihetetlen módon válogatnak vagy el vannak szállva.

Táncoltam egy tanárnővel és csak azt mondogatta nekem, hogy neki csak gazdag ügyvéd férfi kell, de azok meg a fiatalabb nőket vadásszák. Ilyen hozzá állással nehéz, de ha feladod sosem találod meg. Van még időd.

2015. ápr. 23. 11:52
 15/34 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a gép előtt mindig.Meddig kéne próbálkoznom?

Ha oda szoktam menni valakihez. Általában ezt szokták mondani.

sietek,van barátom,nem vagy az esetem,valaki oda se figyel.

És akkor hogyan tudnám jól el viselni?pedig normálisan szoktam oda menni hozzájuk.

2015. ápr. 23. 11:54
 16/34 anonim ***** válasza:

"Táncoltam egy tanárnővel és csak azt mondogatta nekem, hogy neki csak gazdag ügyvéd férfi kell, de azok meg a fiatalabb nőket vadásszák." Valaki fegyvert fogott a fejedhez, hogy tovább folytattad vele a beszélgetést vagy mi? A legelső ilyen mondata után faképnél hagytam volna.

"A nők hihetetlen módon válogatnak vagy el vannak szállva." Frászt válogatnak, csak leragadtok egynél... Udvarlásért cserébe meg elvárjátok, hogy veletek járjon... Kérdező mégis hány nőnél próbálkoztál eddig?

2015. ápr. 23. 12:00
 17/34 A kérdező kommentje:
kb 15-nél
2015. ápr. 23. 12:34
 18/34 anonim ***** válasza:
Egész életed alatt, vagy egy hónap alatt?
2015. ápr. 23. 12:36
 19/34 anonim ***** válasza:
Volna egy kérdésem. Miért teszed a saját életedet függővé a nőktől? Nők, jelen esetben kapcsolat nélkül is lehet teljes életet élni.
2015. ápr. 23. 12:42
 20/34 A kérdező kommentje:
kb. 2 hónap alatt.Mikor már fel adtam az internetes társkeresést.De szerintem ezt is hamar fel adom.
2015. ápr. 23. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!