Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magányos vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok! Szeretnék egy barátnőt de, nem jön össze nekem! Már mindentől el ment a kedvem ez miatt. Mit tudnék tenni? Lehet hogy fel kéne adnom az egészet? 26f

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 11:19
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én nem tudok egyedül boldogan élni.Lehet hogy valakinek jó de nekem egy rémálom.
2015. ápr. 23. 12:46
 22/34 anonim ***** válasza:
Ne állj hozzá görcsösen, elég szomorú, hogy a boldogságot másoktól függ... A hozzáállásoddal van a probléma, egy nő társaságában nem tudsz ellazulni, és szimplán beszélgetni vele, mert azt hiszed csak veszteni valód van.
2015. ápr. 23. 12:51
 23/34 A kérdező kommentje:
De ezen nem tudok változtatni
2015. ápr. 23. 12:54
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
23: Akkor sírj tovább, igazából leejtem magasról mit csinálsz az életben, legalább eggyel kevesebb a konkurencia. Ne feledd sírni mindig könnyebb.
2015. ápr. 23. 12:56
 25/34 A kérdező kommentje:
De mit tudok tenni?Mindig csak kudarcot vallok.
2015. ápr. 23. 13:01
 26/34 anonim ***** válasza:
Kedves "okos" 16-os hogyan udvaroljunk, ha lehetőséget sem kap rá a férfi? Társkeresőn nők tucatjainak írtam levelet anno...Szerinted hányan méltattak válaszra? Aki igen és az első randi is jól sikerült az most életem szerelme lett.
2015. ápr. 23. 13:01
 27/34 anonim ***** válasza:

"Kedves "okos" 16-os hogyan udvaroljunk, ha lehetőséget sem kap rá a férfi? " Szerinted miért nem kap rá lehetőséget? 1: Nem jön be neki 2: Csak kíváncsi a társkereső oldalakra 3: Már van kialakulóba valami. stbstb... Azt ne mond, ha nem jön be neked valaki azzal elkezdesz leállni beszélgetni...

"Szerinted hányan méltattak válaszra? Aki igen és az első randi is jól sikerült az most életem szerelme lett." Nagyszerű Gratulálok! Számára vonzó voltál, és nem volt semmi akadálya, hogy össze jöjjetek.

Te komolyan adnál olyannak esélyt aki nem jön be se külsőleg, se belsőleg? Internetes társkeresőről meg annyit, hogy személytelenebb, és nem kell vissza írni senkinek, aki rád ír ezáltal nincs egyáltalán lelkiismeret furdalása amiatt, hogy nem írt vissza.

De ha az ember nem is mozdul ki, nem ismerkedik tovább, és csak rinyál, nem ad magának esélyt se az ismerkedésre, azzal mégis mi a fszt lehet kezdeni? A kérdező 15 nő után adja fel, van aki 200-300 után se... Pedig 200-300 nőnél már azon gondolkodnék mi lehet a hiba bennem... 15 még nem a világvége... Nem, nem fogom simogatni a kérdező buksiját, hogy jajj te szegény, mert az se fog segíteni neki.

2015. ápr. 23. 13:18
 28/34 anonim ***** válasza:
Élőben hol a fenébe találkozol te 200 nővel? Nincs annyi hobby a világon ne túlozzál már...De mindegy nekem már szerencsére erre nincsen gondom. De nagyon sokat kellett keresnem a 4 év alatt amíg egy normálisat találtam, és nem otthon ültem egész nap. Jó volt 2-3 "hosszabb" pár hónapos kapcsolatom ezalatt de azok nem jöttek be...De nem az volt, hogy elmentem táncsuliba vagy íjászkodni és válogattam a telefonszámok között...
2015. ápr. 23. 13:23
 29/34 anonim ***** válasza:
28: Egy átlagos péntek este 2 új hölgyeménnyel tudok kapcsolatot teremteni. Az azt mondja 2*52, és nem azt mondtam, hogy egyszerre... Jah az a 200-300nő/év, ami duplája amit a kérdező elérne a 15/2hónappal... Utca kocsma, koncert stbstb nehogy már nincs képzelő erőd, és csak hobbi által találhatna nőt.
2015. ápr. 23. 13:29
 30/34 A kérdező kommentje:
gondolom akkor tudod mit kell mondani egy nőnek.Ami rólam nem mondható el.
2015. ápr. 23. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!