Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy egy párkapcsolatban nem számít, ha eltérő a zenei ízlés?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ezt tényleg nem tudom felfogni :D Nagyon válogatós vagyok párkeresés téren, mivel egyszerűen eddig mindig az volt a tapasztalatom, hogy aki teljesen eltérő zenét hallgat mint én, mondjuk rapet vagy neadjisten popzenét, azzal egyáltalán nem is jövök ki jól.2016. júl. 14. 21:32
1/10 anonim válasza:
Ez nem a tini párkapcsolat rovat.
2/10 anonim válasza:
Majd 5 év múlva megérted, mert remélhetőleg addig agyi szinten is felnőlsz!
4/10 anonim válasza:
A legtöbb párkapcsolatban ez egy simán áthidalható dolog. Például mert vannak más témák is a zenén kívül, a kedvenceid koncertjére, fellépéseire nem kötelező a párodat is elrángatni, otthon pedig jó kompromisszum lehet a fülhallgató.
5/10 anonim válasza:
Azokat a csajokat akikkel nem jössz össze e miatt azoknak a képét küld el nekem és ha rá bólintok küld hozzám majd el végzem helyetted a melót akár több is jöhet nem baj.😀
Viccen kívül. Szerintem sok mindent el árul a zenei ízlés egy ember személyiségéről de ez nem döntő tényleg nem számít főleg hogy én az elektronikus zenén kívül mindent szeretek. Úgyhogy mindegy.
6/10 anonim válasza:
Szerintem tényleg nem számít. Egyik legjobb barátnőm imádja a rockot, jóformán csak azt hallgat. A barátja nem szereti a rockot, mégis jó ideje együt vannak, szeretik egymást.
7/10 anonim válasza:
Te milyen zenét halgatsz?(bocs ha leírtad valahol nem olvasom el mégegyszer).Szerintem azokkal az emberekkel amúgysem jöttél volna ki,nem a zene miatt volt.Én pl halgatok metált is rockot is és sajnos még ezek mellé tetszik J.B. újabb számai.És ha a barátom mondjuk rapet hallgatna akkor sem lenne semmi.Sőt formálná a személyiségemet.Sőt van haverom aki nem is tudom miket...valamilyen remixeket hallgat meg ilyen gép zenéket de ettől függetlenül jól kijövök vele..mrg is hallgatom néha a zenéit ha mutat egy párat.Amúgy hogy érzed,te nem jöttél velük ki jól vagy neked nem tetszett az ő stílusuk?(bocs ha van benne hiba de nincs időm átnézni😂) 16/l
8/10 anonim válasza:
Mert nem annyira meghatározó soloh egy kapcsolatban. Persze jó, ha azonos az ízlésük a feleknek, de nincs világvége akkor sem, ha különböző.
10/10 anonim válasza:
Én rockot hallgatok, egész életemben a rocker fiúk tetszettek, és velük is randiztam meg kavartam, de egy párom sem volt rocker. Számít, de ha szeretitek egymást elhalványul egy ilyen kis eltérés. Bár azzal a fiúval sem tartott sokáig a kapcsolatom, és mostmár tényleg szeretném egy rocker sráccal megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!