Titeket is ennyire zavar ha az oszálytársaitoknak más zenei ízlése van?
Figyelt kérdés
Engem többnyire nem zavar az övék. Csak amikor egy héten keresztül minden szünetben maximumon bömböltetik a mulatósukat. Amikor én csendben hallgatom a zenéket amelyeket kedvelek és megkérdezik hogy mit hallgatok állandóan fölhúzzák az orrukat horkantanak meg ilyesmi. Sokszor képen vágnám ilyenkor őket. Ti hogy vagytok ezzel? Mi erről a véleményetek? Igazságos ez szerintetek? 15/l2015. febr. 17. 19:25
1/10 anonim válasza:
Náluk nincs ilyen.De ha lenne nem zavarna.
2/10 megadeth18 válasza:
Én biztos leütném őket, kidobnám azt, amin hallgatják hangosan a sajátjukat. Vegyenek egy fülest, és foglalkozzanak magukkal.
3/10 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy én halgatom a jó zenéket mint pl:2pac eazy e biggie dr.dre meg a többieket, az osztálytársaim pedig halgatják a sz*r magyar reppet, a mr.busta-t meg a többi sz*rt. Szoval ja, engem is zavar
4/10 A kérdező kommentje:
Én megértem az ő ízlésüket...mondjuk én nem rappet hanem lágyabb rockot hallgatok de úgy hogy csak én halljam akkor meg mi a bajuk velem???
2015. febr. 17. 21:17
5/10 opened paradise válasza:
Manapság már divat kinézni azt,aki rockot hallgat.
Ne törődj velük.
6/10 anonim válasza:
Anno én is utáltam,mikor a gimnáziumban épp az aktuálisan felkapott zenéket hallgatta pár osztálytársam a teremben,persze szintén fülhallgató nélkül,Lady Gagát,és társait,amiktől hányok. Mindenki olyan zenét hallgat,amit akar,de azért bunkó dolog,hogy ilyen látványosan kifejezik nemtetszésüket...Nem kell velük foglalkozni,mert ezek szerint nagyon éretlenek.
7/10 anonim válasza:
Engem az sem zavar,amikor a mulatós zenéket kapcsolják be:DD
8/10 anonim válasza:
Hallgassatok klasszikus zenét.
9/10 A kérdező kommentje:
Thanx 8-as ez igazán hasznos volt :D :D
2015. febr. 20. 13:32
10/10 anonim válasza:
rohadt nagy tahóság nyilvános helyen úgy zenét hallgatni, hogy a többiek is hallják. de hát füstösöktől mit vár az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!