Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket is ennyire zavar ha...

Titeket is ennyire zavar ha az oszálytársaitoknak más zenei ízlése van?

Figyelt kérdés
Engem többnyire nem zavar az övék. Csak amikor egy héten keresztül minden szünetben maximumon bömböltetik a mulatósukat. Amikor én csendben hallgatom a zenéket amelyeket kedvelek és megkérdezik hogy mit hallgatok állandóan fölhúzzák az orrukat horkantanak meg ilyesmi. Sokszor képen vágnám ilyenkor őket. Ti hogy vagytok ezzel? Mi erről a véleményetek? Igazságos ez szerintetek? 15/l

2015. febr. 17. 19:25
 1/10 anonim válasza:
Náluk nincs ilyen.De ha lenne nem zavarna.
2015. febr. 17. 19:29
 2/10 megadeth18 ***** válasza:
100%
Én biztos leütném őket, kidobnám azt, amin hallgatják hangosan a sajátjukat. Vegyenek egy fülest, és foglalkozzanak magukkal.
2015. febr. 17. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Engem az zavar, hogy én halgatom a jó zenéket mint pl:2pac eazy e biggie dr.dre meg a többieket, az osztálytársaim pedig halgatják a sz*r magyar reppet, a mr.busta-t meg a többi sz*rt. Szoval ja, engem is zavar
2015. febr. 17. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Én megértem az ő ízlésüket...mondjuk én nem rappet hanem lágyabb rockot hallgatok de úgy hogy csak én halljam akkor meg mi a bajuk velem???
2015. febr. 17. 21:17
 5/10 opened paradise ***** válasza:
39%

Manapság már divat kinézni azt,aki rockot hallgat.

Ne törődj velük.

2015. febr. 17. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Anno én is utáltam,mikor a gimnáziumban épp az aktuálisan felkapott zenéket hallgatta pár osztálytársam a teremben,persze szintén fülhallgató nélkül,Lady Gagát,és társait,amiktől hányok. Mindenki olyan zenét hallgat,amit akar,de azért bunkó dolog,hogy ilyen látványosan kifejezik nemtetszésüket...Nem kell velük foglalkozni,mert ezek szerint nagyon éretlenek.
2015. febr. 18. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem az sem zavar,amikor a mulatós zenéket kapcsolják be:DD
2015. febr. 18. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hallgassatok klasszikus zenét.
2015. febr. 20. 13:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Thanx 8-as ez igazán hasznos volt :D :D
2015. febr. 20. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
rohadt nagy tahóság nyilvános helyen úgy zenét hallgatni, hogy a többiek is hallják. de hát füstösöktől mit vár az ember?
2015. febr. 26. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!