Hogyan állítsam le?
Van egy osztálytásram, aki 0-24-ig magáról beszél vagy a pasijáról. 9. év elejétől kezdve rám van akaszkodva, és nem tűnik fel neki, hogy zavar. Arról beszél, hogy mennyire gáz, hogy XY nem veszi észre, hogy mindenki utálja... Holott ő is ugyanebben a helyzetben van. Ráadásul a szaga sem valami kellemes... Mostanában nagyon rákapott a rocker témára. Én is az vagyok, de nem polgárpukkasztásból, hanem mert szeretem a rock zenét. Amúgy nem is öltözködöm annyira feltűnően, csak van egy-két bandás pólóm, meg rossz időben tornacipő helyett bakancsot húzok. Ő viszont kezd az agyamra menni azzal, hogy "mi, rockerek, tartsunk össze, lázadjunk, botránkoztassuk meg a népet, stb.". Ez szerintem iszonyat gyerekes. A teremből csak akkor mozdul ki, ha a Metallicás pólója van rajta, de amúgy nem is hallgat Metallicát. Nagyjából rockot sem. Most ezt csak azért csinálja, hogy szimpibb legyen nekem? Mindig mondom neki, hogy hagyjon a hülyeségeivel, mert nem divatrocker vagyok, tehát nem is mások miatt hallgatom/hordom azt, amit, de nem zavarja. Csak folytatja tovább a mondókáját.
Ezen kívül állandóan csesztet. Szemüveges vagyok, egy éve fogszabályzós is, de engem nem zavar, mert szerintem így se nézek ki szörnyen/nyomin. Ő nevetve megállapította, hogy "így nem fogok tudni bepasizni". Mondtam neki, hogy nem érdekel, még nem is akarok, meg eleve suliba se kúrogatni járok, de csak folytatja. Plusz egész évben azzal szivatott, hogy neki mennyivel jobb átlaga van, mint nekem, de amikor év végén egy szó nélkül átvettem a jobb bizonyítványomat, akkor meg megsértődött, és arra fogta, hogy több tantárgyam van, mint neki. Mit tegyek, hogy abbahagyja? Megmondtam neki, hogy ezeket hagyja abba, mert csak magát minősíti vele, de eleresztette a füle mellett. Mindketten 16 éves lányok vagyunk.
(Még 9. év elején beszélgettem vele, hátha csak társaságra vágyik, és akkor lenyugszik, meg rossz volt látni, hogy egyedül van, de már nagyon átesett a ló túlsó oldalára. Már bánom, hogy jófej akartam lenni.)
Ezt a sokat egyedul mind te irtad le? :D
A feketere festett rockeres ujjaiddal? Ohhh Beledszerettem.
Az enyém viszont feketére van festve, de nem rockeres. :D Bár a rock zene a király. :D
Ilyen élményem nekem is volt gimiben. A legjobb, amit tehetsz, hogy nyíltan megmondod neki, hogy hagyjon békén, szálljon le rólad. De nem kis finoman, hanem keményen. Ha a szép szóból nem ért, akkor kiabálj, lökd kicsit meg, ha muszáj. (Azért ne verekedjetek össze, de a lényeget értse meg, na. :D) Ne ülj onnantól kezdve mellé, ne válaszolj neki, nézd levegőnek. Szemét dolog, de ha muszáj, akkor muszáj. Ha nem veszel róla tudomást, le kell állnia egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!