Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire szörnyű lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire szörnyű lennék?

Figyelt kérdés
Már évek óta csak bántanak a fiúk. (Lelkileg) Én próbálok mindenkivel olyan kedves és őszinte lenni amennyire csak tudok. És, hogy ezért mit kapok vissza? Hazudozást, megbántást, kigúnyolást. Pedig én szeretek ismerkedni... Mint például egy mai eset. Beszélek egy fiúval és én eléggé megkedvelem, mert imádnivaló a személyisége. Ő is mutat felém valamicske érzelmet. Szinte már majd' kiugrottam a bőrömböl annyira vártam, hogy írjon. Erre mit kapok? Hogy egy nagy kamu vagyok és, hogy mit hazudozok meg semmi érzelmem sincsen. De miért mondják ezt? Annyira bántó...

2016. jún. 17. 14:36
 81/100 A kérdező kommentje:
aha:)
2016. júl. 2. 10:32
 82/100 A kérdező kommentje:
Csak visszajöttem, hogy örüljön a sok hazug csemete:)
2016. júl. 2. 10:33
 83/100 anonim ***** válasza:
Jajj már megint a hazug.
2016. júl. 2. 10:50
 84/100 A kérdező kommentje:
Mi?:o Ja, hogy most hazudtál... nem értem az emberek miért szeretnek ennyire hazudozni. Főleg maguknak. Na aki innentől felvállalja a nevét az még talán meg is teheti, hogy egyáltalán ír nekem.:)
2016. júl. 2. 10:51
 85/100 anonim ***** válasza:
55%

nemmindegyaz

te hazug :D..

2016. júl. 2. 11:00
 86/100 anonim ***** válasza:
HAZUG :)
2016. júl. 2. 11:18
 87/100 A kérdező kommentje:
Egészségetekre:)
2016. júl. 2. 11:24
 88/100 anonim ***** válasza:

Mi van? xD

Egy kissé zavaros az egész!

Na, de igazából mindegy is. :)

Ti személyesen is ismeritek ezt a lányt? :D

Ha igen, akkor vegyétek semlegesnek a hozzászólásomat!

Mert, ha nem ismeritek igazából, akkor nem tudhatjátok, hogy milyen!

Az is lehet, hogy csak a neten hazudik, tehát, ha a neten hazudik, akkor élőben lehet, hogy nem.

Ha viszont a neten azt hazudja, hogy valójában nem hazudik, akkor igazából is hazudik és itt is, mivel ez is egy hazugság volt? :'D

Belegabalyodtam xD

Az a lényeg, hogy a kérdezőt is megértem, hogy egy kis figyelemre vágyik, vagy lehet, hogy éppen arra, hogy kiveszekedhesse magát.

Van akit ez tesz boldoggá. :/

Bár, erre ott az anotalk, és a cleverbot.

Az utóbbival jól elveszekedhetsz, ha a szintjén állsz...

Ejj, lányom, itt a nyár és te itt veszekedsz?!?

Ahelyett kimennél játszani a homokozóba!

Vagy építenéd a szociális életed.

De én nem bántok senkit! :D

2016. júl. 2. 11:58
 89/100 A kérdező kommentje:
Utolsó:D Látom a világban vannak még jo emberek:') Köszi a normális válaszodat:)
2016. júl. 2. 12:04
 90/100 anonim ***** válasza:
55%
Előttem szóló nem kérdező! Ne dőlj be neki ez kamu dicséret most is csak hazudozik! :(
2016. júl. 2. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!