Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű lennék?
Figyelt kérdés
Már évek óta csak bántanak a fiúk. (Lelkileg) Én próbálok mindenkivel olyan kedves és őszinte lenni amennyire csak tudok. És, hogy ezért mit kapok vissza? Hazudozást, megbántást, kigúnyolást. Pedig én szeretek ismerkedni... Mint például egy mai eset. Beszélek egy fiúval és én eléggé megkedvelem, mert imádnivaló a személyisége. Ő is mutat felém valamicske érzelmet. Szinte már majd' kiugrottam a bőrömböl annyira vártam, hogy írjon. Erre mit kapok? Hogy egy nagy kamu vagyok és, hogy mit hazudozok meg semmi érzelmem sincsen. De miért mondják ezt? Annyira bántó...2016. jún. 17. 14:36
71/100 anonim válasza:
Nemár kitörölték a 100%-os válaszomat :(
Bármelyik b,uzi is jelentette bekaphatja a f@$zomat! :(
72/100 A kérdező kommentje:
Hogy beszélsz?:o
2016. jún. 17. 18:25
73/100 anonim válasza:
Én legalább igazat mondok, a szívemből szólok.
74/100 Egyenes út válasza:
EMBEREK!Visszajöttem...Amióta elmentem,a helyzet változatlan?Még mindig hazudozik a csajszi?:D
75/100 anonim válasza:
XD a csaj egésznap gykzik és rám mondta, hogy TROLL XD
76/100 Egyenes út válasza:
Akkor is csak hazudott..Hogy tud ennyit hazudni?Nem értem...
77/100 K. Isti válasza:
Tyűűű 77 komment abból 50 NEGATÍV, legalább azt elhisszük hogy bántanak.
78/100 anonim válasza:
A maradék 27-ből 15-20 a kérdezőjé XD.. Amúgy leszoktál már a kamuzásról?? :D
80/100 anonim válasza:
hazug!! Visszajöttél hauzdni vagy mi?? Te hazug!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!