Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű lennék?
Figyelt kérdés
Már évek óta csak bántanak a fiúk. (Lelkileg) Én próbálok mindenkivel olyan kedves és őszinte lenni amennyire csak tudok. És, hogy ezért mit kapok vissza? Hazudozást, megbántást, kigúnyolást. Pedig én szeretek ismerkedni... Mint például egy mai eset. Beszélek egy fiúval és én eléggé megkedvelem, mert imádnivaló a személyisége. Ő is mutat felém valamicske érzelmet. Szinte már majd' kiugrottam a bőrömböl annyira vártam, hogy írjon. Erre mit kapok? Hogy egy nagy kamu vagyok és, hogy mit hazudozok meg semmi érzelmem sincsen. De miért mondják ezt? Annyira bántó...2016. jún. 17. 14:36
21/100 Egyenes út válasza:
Ez nem trollkodás.Azt akarod,hogy az emberek sajnáljanak téged.Szánalmas ez,dehát te tudod.Változz meg,ne kamuzz,és akkor találsz magadnak egy rendes fiút.;)
22/100 anonim válasza:
De igaza van! Tényleg kamus vagy, én már beszéltem veled!
24/100 anonim válasza:
Igen! Úgy hazudik össze-vissza, mint ahogyan dagi gyerek a hambit falja.. A szavainak annyi értelme van, mint a felkiáltásom utáni résznek XD Az Igen! Utánira célzok :P
25/100 anonim válasza:
Erre csak úgy lehet választ adni, ha konkrétan elmondod, miért hívott kamusnak, meg 1-2 másik esetet... nyugodtan írj, szívesen beszélgetek veled :) 19f
26/100 A kérdező kommentje:
#22 és te ki volnál?
2016. jún. 17. 15:18
27/100 anonim válasza:
Na jöttem tesztelni! xDD írj nyugodtan :D 13/L
28/100 anonim válasza:
Élvezed, ha hazudhatsz igaz?? :(
30/100 anonim válasza:
Jajj szegényke biztosan ok nélkül bántanak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!