Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű lennék?
Figyelt kérdés
Már évek óta csak bántanak a fiúk. (Lelkileg) Én próbálok mindenkivel olyan kedves és őszinte lenni amennyire csak tudok. És, hogy ezért mit kapok vissza? Hazudozást, megbántást, kigúnyolást. Pedig én szeretek ismerkedni... Mint például egy mai eset. Beszélek egy fiúval és én eléggé megkedvelem, mert imádnivaló a személyisége. Ő is mutat felém valamicske érzelmet. Szinte már majd' kiugrottam a bőrömböl annyira vártam, hogy írjon. Erre mit kapok? Hogy egy nagy kamu vagyok és, hogy mit hazudozok meg semmi érzelmem sincsen. De miért mondják ezt? Annyira bántó...2016. jún. 17. 14:36
61/100 anonim válasza:
Most mondtad!! Engem mindenki ismer még te is itt a bizonyíték :D..
„#57 de veled mikor beszéltem?:o” Én vagyok az 57-es utas!! :O
De te csak egy kamugép vagy :)
62/100 anonim válasza:
Tényleg csak hazudozol. Én normálisan kezdtem írni és amint én kérdeztem le lettem koppintva + a te kérdéseid eszméletlen nagy baromságok voltak :(( Kegyetlen
63/100 anonim válasza:
És megint hazudik.. Ez hihetetlen! Nekem nincs életem, miért hazudsz olyat, hogy van?? :O
De mindegy, nem írok többet..
64/100 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Dehogy ismer mindenki:D te csak egy szánalmas kis troll vagy az unalmas életeddel:)
Hoppá :D, kiugrott a nyúl a helyéről! Eljátszod, hogy ártatlan kislány vagy, közben undorítóan mocskos a szád és biztos vagyok benne, hogy megérdemled azt, hogy mindenki csak arra akar téged, mert erről csak te tehetsz..
65/100 anonim válasza:
Én is meg tudom védeni magam mégsem szorulok bukózásra és káromkodásra. Elég okosnak lenni és trollnak :) De aki hülye annak ott a káromkodás :D
66/100 A kérdező kommentje:
Akkor mondd meg légyszíves, hogy abban a mondatban mi volt a káromkodás?:) a szánalmas? -.-
2016. jún. 17. 16:35
67/100 anonim válasza:
Szerintem a hangvételre gondol .-., ahogyan írtad, agresszióval..
68/100 anonim válasza:
Bocsi lusta voltam még oda írni mellé hogy "káromkodás ÉS agresszió/bunkózás" hát én kérek elnézést :) Reméltem magadtól is tudod és nem rögtön bele kötsz. Tévedtem
69/100 A kérdező kommentje:
Hmm... főleg, hogy nem hazudozok:D
2016. jún. 17. 17:20
70/100 anonim válasza:
Én már abban is kételkedem hogy lány vagy e egyáltalán :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!