Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lánynak lehet barátja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lánynak lehet barátja?

Figyelt kérdés
Hol és hogy?? Valaki tanítson, mi a titok? :D
2016. máj. 25. 15:43
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Te meg bánts még minél több embert, úgyis attól leszel menőgyerek hogy alázol másokat. Mintha annyira értékesebb lennél mert hajlandóak veled szóba állni.
2016. máj. 25. 19:42
 32/36 anonim ***** válasza:
az a helyzet, hogy már leszarlak, mert ezt kérted tőlem..:/ Azt hittem akik beszélik a magyar nyelvet értik is..:/ Több empátiát lányom, több empátiát!;D Értsd is amit olvasol, éld bele magad a másik oldalba!:D Ja és még valami, fogd már fel hogy rohadtul segíteni akartam, csak te rohadtul megtagadod ezt, ezért próbáltam durvább írásnemben megértetni veled a dolgokat.. De most már ténylegesen elérted nálam is, hogy leszarjalak..
2016. máj. 25. 19:56
 33/36 A kérdező kommentje:

Jó a prostituált anyámat. Én vagyok a hülye még a nyomorék. Persze segíteni, hagyjuk már. Olvasd vissza.

Majd ha nem fogsz úgy beszélni velem mint egy kutyával visszatérünk a dologra :3 Ja nem, mert benned annyi empátia szorult mint egy kiszexuált kavicsba, és amúgyis leszarsz.

Nem értem az embereket.

2016. máj. 25. 20:04
 34/36 Firedoom ***** válasza:

Jaj-jaj kerdezo! A legutóbbi valaszom utan 180fokos fordulatot a dolog...

Nem tudom, hogy privátban milyen válaszokat kaptál, de az emberek itt tenyleg csak segiteni akartak. Elfogadod, hogy csunya vagy es mar leszarsz minket? Akkor nem tetted volna fel a kerdest. A szepeseg meg tovabbra is szubjektiv, nem győzöm hangsúlyozni...

Valo igaz, hogy némelyik valasz eleg agresszív volt, de mentségére szóljon: Van akinek ez tenyleg segit. Ez képes lehet felrázni teged.

Javaslom, hogy egy nyugodtabb pillanatban fontold meg a válaszokat. Es ne add fel 10 vagy száz utan. Meg ha 1000 helyről is hallod nagyon sok mas ember marad meg rajtuk kivul, de neked ebből majd csak 1 kell.

2016. máj. 25. 22:33
 35/36 Papi Gonzales ***** válasza:

nem lehet...aki csúnyának született az így járt...taigetosz....

hát már hogyne lehetne....

2016. máj. 26. 10:59
 36/36 anonim válasza:
Kérdező pacsi full ugyanaz a helyzetem ,mint neked. Én már fel sem merek nézni az emberekre,folyton a földet nézem...régen majdnem anorexiás voltam akkor kevesebben mondták,hogy milyen ronda vagyok,de aztán híztam a bántások miatt ,mivel elkzdtem bánatomban enni,most sem vagyok kövér,de vékony sem na azóta naponta kapom az ívet... sokszor gondolok arra,hogy így mi értelme élni? nem tudom..
2016. jún. 4. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!