Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánynak lesz barátja?
Figyelt kérdés
Otthonülős lányka volnék a településen, ahol lakok,nincsen semmi más csak kocsma ahova én nem szívesen megyek,inkább olvasok a kertben.Segítőkész, vagyok ha segítség kell bárkinek én azonnal, ott termek. Barátkozós típus vagyok,több fiú barátom van mint, lány.Nem szeretek egyedül lenni sehová se szeretek,egyedül utazni.Imádok hülyéskedni csipkelődni de ha úgy, hozza a helyzet komoly vagyok és koncentrálok.Nagyon szeretek pörögni illetve mosolyogni.Kicsit néha idegesítő,vagyok mivel be nem áll a szám akit megkedvelek azt nagyon nehezen engedem el.Küzdeni nagyon tudok,próbálom mindig kihozni a maxiumot magamból olykor akár még többet is.Túlságosan,tudok ragaszkodni emberhez,nehezen teszem túl magam egy szeret személy,elvesztésén és ez padlóra terít,amit nem nagyon szeretnek a barátaim de idővel rájövök,hogy hiba volt szenvednem.Akaratos, makacs ember vagyok nem szeretek belefolyni vitákba de ha kell megmondom a véleményem őszintén az adott,dologról.Nem,szeretek bántó lenni másikkal de néha előfordul akaratom, ellenére is egy egy bántó tett vagy éppen,egy bántó szó, de mindig,rájövök,hogy hibáztam és elnézést, kérek.Nagyon, szeretek fogalmazni,történeket kitalálni.Kicsit perverz természetű vagyok.Nagyon szeretem,az olyan embereket akik nem egy szóval válaszolnak nekem és jól,el lehet velük dumcsizni.Szabadidőmben rendszeresen segítek édesanyámnak örömmel tölt el,hogyha segíthetek valakinek.(: Néha-Néha rám jön a szeretethullám illetve a folytonos mosolygás és ezzel idegire megyek,az embernek de igyekszek ezen változtatni.Jelenleg nem sportolok,de két sportágot is kinéztem már magamnak.Zenei stílusom a pop és a rock.2016. ápr. 30. 23:07
1/8 anonim válasza:
Igen, lehet barátja. Akárkinek lehet barátja/barátnője csak a megfelelő személyt kell megtalálni hozzá.
3/8 anonim válasza:
Igen persze hogy lesz,ha van kedved írhac :D
4/8 anonim válasza:
Ezek alapján közel állsz az ideálomhoz, ne aggódj találsz barátot. :)
6/8 anonim válasza:
Persze lehet, sőt én inkább az ilyen lányokat szeretem akik kimozdulnának, csak nem a kocsmákba meg ebbe a rakás fertőbe. Jó leírást adtál magadról, és igen lehet, szimpatikus tűnsz eléggé. A lényeg hogy járj el otthonról és akkor lesz alkalmad megismerkedni emberekkel, nem számít hogy hova, a lényeg hogy járj el. Akár neten is ismerkedhetsz. Aranyosnak és szerethetőnek tűnsz. Sok sikert 17/f :D
7/8 anonim válasza:
azok a lányok akik szeretnek mosolyogni nálam tuti befutok :D tekintve hogy olyanok lennénk mint 2 tejbetok :D vigyorgunk egész nap :D 17/F
8/8 anonim válasza:
Elég sok emberhez közel áll az a személyiség, amit leírtál, szóval ne aggódj, biztosan megtalálod a "másik feled" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!