Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen lánynak lehet barátja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lánynak lehet barátja?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor levert szomorú igyekszik boldog lenni de nagyon sok rossz történt vele és ezt nehezebben emészti meg.Nem akar öngyilkos lenni nem bántja magát.Csak szomorú sokszor hangulat ingadózásai vannak de legtöbbször probál mosolyogni szomorúsága ellenére el lehet vele bolondozni hülyülni.Durván nagyon tud szeretni.
2016. febr. 28. 22:27
 1/8 Unpredictable ***** válasza:
Igen lehet, és mindjárt jönnek az ajánlkozások is
2016. febr. 28. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ritka rendes lánynak tűnsz, valaki nagyon jól jár veled.
2016. febr. 28. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom kinek van kedve, és ereje arra, hogy még a saját élete problémáin felül, az állandó depizést hallgassa, és a lány problémáit próbálja megoldani, semmi sikerrel, hiszen nem tudja az ember más problémáit megoldani. Rövid távon nagyon lelombozó ám, ha az ember a szívét lelkét kiteszi a barátnőjéért, és képtelen jobb kedvre deríteni őt. Hosszútávon pedig annyira fárasztó, hogy megunja az ember, és szakítás lesz belőle. Ezért, kedves kérdező, próbáld meg kordában tartani, ne dobd rá az összes terhed majd, a barátodra ha lesz, mert nem ő az akinek a problémáidat meg kell oldania. Te neked kell a problémáiddal foglalkozni, nem neki. Természetes, hogy meghallgat majd ha valami baj van, de nem fogja tudni helyetted megoldani, és ha rendszeresen levert vagy / panaszkodsz, meg fogja unni, rá fog menni a kapcsolat pár hónap alat. Tapasztalatból mondom.
2016. febr. 28. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Magamból kiíndulva sajnos nem lesz,még nekem se volt barátom,már nem is lesz
2016. febr. 29. 01:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam, totál olyan volt, mintha én írtam volna.
2016. febr. 29. 02:06
 6/8 Borosta2 ***** válasza:
Nem tudom, de lányként több esélyed van.( Nálam hasonló a helyzet csak én a másik nem táborát erősítem...)
2016. febr. 29. 05:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Pont ilyemre van szükségem :) ő boldog mert én szeretem,én meg azért mert ő szeret engem
2016. febr. 29. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemtom, lehet. ennyiből nem lehet tudni, ahhoz ismernem kéne
2016. febr. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!