Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánynak lesz "normális" barátja?
Sziasztok!
Egy átlag tizedikes lány vagyok,nyáron töltöm be a 17-dik életévemet. Barna hajjal és zöldes barna, szemmel. Kicsit pattanásos az arcom,de rendszeresen kezelem.Nem sminkelem magamat.
Szeretem figyelni anyukámat sütés és főzés közben,ha tudom elsajátítom,a receptet. Szabadidőmben szeretek,videósokat nézni illetve az állatimmal játszani.Esetleg olvasni egy jó kis könyvet.
Közepes tanuló vagyok, kedvenc tantárgyam a biosz és az angol.
Ha valakit nem kedvelek vagy idegesít, akkor azzal nagyon bunkó tudok lenni de alapvetően kedves és aranyos,vagyok.
Segítőkésznek, barátságosnak, humorosnak, őrültnek tartom magam mindezek ellenére tudok komoly is lenni,ha nagyon muszáj.(:
Van rajtam mit fogni de ezen igyekszek változtatni.
Nem szeretek eljárni bulizni életemben nem voltam még olyan bulin mint ahol a velem egyidősek szoktak lenni,természetesen ez nem azt jelenti,hogy nem kapcsolódik ki szeretek, a családommal családi "bulit" tartani.Ha időm engedi akkor nagyon sokat segítek az édesanyámnak illetve más,családtagjaimnak örömmel tölt el,hogy valamiben a segítségükre lehetek.Vannak céljaim a a jövőre nézve bár nem találtam még meg azt,a dolgot amiben én vagyok a legjobb.Szeretek megismerni embereket,nagyon szívesen elbeszélgetek bárkivel.Kicsit félénk vagyok egyes helyzetekben,máskor pedig beszédes.Mostanában,nagyon sok rossz dolgon mentem keresztül ennek ellenére mosolygok és élvezem az életemet.Már volt barátom,de nem alakult valami fényesen,ezért szeretnék végre egy "normális kapcsolatot,remélem nem velem van a baj és megtalálom a társamat.Nem itt,akarok ismerkedni bár ha valaki rám ír nem leszek bunkó vele kedvesen visszaírok mindenkinek,az lenne a kérdésem lényege,hogy min változtassak esetleg!Kicsit hisztis vagyok,de nem hisztizek minden féle apróságon emellett hirtelen haragú vagyok,de belátom,hogyha hibázom és bocsánatot kérek.Sose hazudnék,senkinek sem mindig mindenkivel őszinte vagyok,még akkor is ha a másiknak ez szarul esik de azért próbálom kíméletesen nem sértőn elmondani a véleményemet,mivel nem szeretek fájdalmat okozni senkinek sem.
Ha a normális alatt 10 pontosakat értesz, akkor valószínűleg nem. Úgymond "középosztálybeliekkel" próbálkozz, de még ott is lehet peched, ha kissé nagyravágyó az illető.
Biztosan lesz, mindenkinek lesz. Esetleg később... Ki kell várni. Előbb utóbb jönni fog valaki, aki levesz a lábadról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!