Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden korulottem levo lanynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden korulottem levo lanynak van baratja. Normalis hogy nekem meg nincs?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok es ugy rendesen meg nem jartam senkivel,ugy hogy legyen csok vagy barmi.Sosem csokoloztam es a fiuk akik nekem tetszenek viszonozzak az erzelmeim de nem lepnek:( Mit csinaljal? Varjak meg?
2015. máj. 30. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lépjél
2015. máj. 30. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Persze, hogy normális.Még csak 14 éves vagy előtted az egész élet.Ha neked így jó akkor ne foglalkozz senki mással, hogy kinek nincs meg kinek van. Ha meg van olyan fiú,aki tetszik és ő szintén viszonozza és érzed, hogy kölcsönös a vonzalom, és például ő nem mer lépni, hát akkor lépj te :)
2015. máj. 30. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy minden ilyen kérdést 14 éves fiú/lány ír ki? "normális az ha nem csókolóztam/szexeltem/volt még fiúm/pasim?" Teljesen normális. 16 éves korod előtt nem is nagyon kellene hogy legyen, ha nem akarsz csalódni fiatalon. Egyébként ha pasit akarsz kezdeményezz te, vagy legalább menj oda és adj egy random pofont valamelyik palinak hogy "hello teccő" :)
2015. máj. 30. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még semmilyen kapcsolatom fiúval (csak egy ölelés), és akik eddig nekem tetszettek azoknak én nem....ami hát mit mondjak nem esett túl jól nekem és az önbizalmamnak, pedig állítólag nem vagyok csúnya. Egyesek szerint "szép" vagyok, de én ezek után egyáltalán nem ezt érzem....na mind1 megvárom a gimit hátha:) Szóval ha vagy olyan szerencsés hogy szép vagy, szeretnél pasit és viszonozzák az érzéseid akkor lépj!!!!! Ne pedig azon bánkódj hogy jaj nem ő lép!!! Ezerszer szarabb érzés ha nem jössz be annak aki neked nagyon tetszik...

15/L

2015. máj. 30. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszett egy illető,de belsőleg fogott meg,és mással dobatott ki szerinted? de nem is akartam semmit tőle
2015. máj. 30. 12:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem bejon is egy konkret fiu,viszont idosebb nalam 3 evvel es szerintem idiota kis csajnak tartana
2015. máj. 31. 21:28
 7/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy minek tartana? Ne legyél biztos benne hogy ,,idióta kis csajnak" tartana ha nem is ismer. Talán pont az ellenkezőjét gondolja, nem tudhatod.
2015. jún. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!