Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor "normalis" egy lanynak elvesztenie a szuzesseget?
Szerintem mikor kesznek erzi magat, testileg, lelkileg es van egy normalis parja akit genyleg szeret.
Szerintem az sem olyan nagy bun ha valaki 14 evesen lefekszik a baratjaval...
Na de erdekel a ti velemenyetek is!:D
Nemet, kort is irjatok legyszives!:)
kicsit korai, de tényleg csak kicsit..
még 1-2 talán beleférne
19/F
szerintem nem a kor szamit na jo de az egy kicsit de pl egy 14 eves lanynak nem gaz foleg akorha mar keszenalra es o is meg a baratja akarja mert ha szeretitek egymast es kivanyatok a masikat akor tegyetek meg a kor eben nem igazan jatszik anyira
15/F
Nem rolam van szo.:D
Csak most rengeteg 13-18 eves probal azzal "hirnevet" szerezni, hogy kiir egy regenyt arrol, hogy o milyen normalis, szerinte hogy kene stb.
Itt meg azert nem csak ez a korosztaly talalhato es minek hazudna itt valaki a velemenyerol? Ugy sem tudja senki, hogy ki kicsoda.
akkor, amikor velem van.
(ba dum tsss)
Azutan hogy minimum egy evig egyutt volt a fiuval es bizonyottak, hogy kolcsonosen szeretik egymast.
En 15 evesen ismertem meg a baratom es 17 evesen fekudtunk Le eloszor.
Velemenyem szerint 16+ az idealis kor.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!