Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Nektek 17-18 eves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek 17-18 eves korban mennyire szamit az h a csaj akivel alakuloban vagyok (aki fiatalabb nalatok. Pl 15-16 eves) mar korabban elvesztette a szuzesseget?!

Figyelt kérdés

ezen mit lehet ugy kiakadni???!!! nem ertem ezzel mi a baj.....

segiteni tudnatok fiuk?!

2015. júl. 4. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha kiakadt az illető, akkor tisztességes. Te meg gáz vagy
2015. júl. 4. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
18/F vagyok . Kicsit nekem is rosszul esett amikor megtudtam hogy 16 éves barátnőm már nem szűz mert az tuti csodás dolog lett volna hogy egyszerre veszítjük el így meg kicsit lehangolt hogy előttem más is járt benne.
2015. júl. 4. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Mivel csaj vagyok, nem hozzám szól a kérdés, de azért segítek. Ha 15-6 évesen elveszíti valaki a szüzességét, de már mással ismerkedik, elég könnyen odaadhatta magát a fiúnak aki elvette. Akit igazán szeret valaki(az lenne a normális, legalább először olyan illetővel lefeküdni akivel komoly a dolog), nem fogja lecserélni pár hónap elteltével. Aki meg 14 évesen vagy az előtt veszíti el a szüzességét, nem csak a fiúk, de a lányok szemében is ultra gáz, akik már kinőttek abból, hogy azt hiszik "menő". 17/L
2015. júl. 4. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, kicsit rosszul esne a dolog, hogy már nem szűz..ahogy #2-mondta, tuti csodás dolog lenne együtt elveszíteni.

És #3-assal is egyetértek, teljes mértékben.

16/f

2015. júl. 4. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Hű, nem kell aggódni a vérzés és fájdalom miatt.

De most komolyan, ki nem **rja le?

2015. júl. 4. 17:09
 6/12 A kérdező kommentje:

1.koszi ..a negativ kommenteket is..ugyanis nemfogom a szivemre venni mert nem rolam van szo..tehat hiaba probaltok "bantani" ezzel:))

2.nem mondtam konkret evet a csajrol.csak hogy pl!!:)

#3-as.... ez igaz...de itt olyanrol van szo aki szerette a pasit akivel lefekudt. es az mar regen volt!!

3 a csavo nagy nofalo...amennyire en ismerem..es nem tunik a legtisztessegesebbnek!!:)

2015. júl. 4. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

15-16 évnél KORÁBBAN? Jézusom, hány évesen? 13?

Nem csak az, hogy számít, hanem hogy teljességgel kizáró ok, hogy összejöjjek vele. Nagyon sokat elárul a lányról...

2015. júl. 4. 18:43
 8/12 anonim válasza:
65%

18/F Uhh hát igen... akkor nem csak engem zavar! :)

Tapasztalatból beszélek most a volt barátnőm 15 éves volt és azért engem hogy is fogalmazzak néha eszembe jutott a dolog hogy gáz hogy kb 13 évesen elvesztette... és zavart engem eléggé (ráadásul a volt barátommal vesztette el úgy hogy igen hát kemény volt a dolog) aztán meg is mondtam neki mikor szakítottam xD hogy mekkora egy K*r*a :) az ilyen egy csettintésre oda adja magát valakinek, nekem is mint a szél :| egy rakat ilyen csajt ismerek de engem már nem érdekelnek igazán ezek a lányok és még írhatnám és írhatnám...

2015. júl. 4. 21:18
 9/12 anonim válasza:
100%
Hàt én 18 vagyok és van egy 16 éves baràtnőm! Hàt engem nagyon felidegesítene ha megtudnàm hogy nem szűz !
2015. júl. 4. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha 15 éves egy lány és elvesztette korábban, az von némi előítéletet maga után, legalábbis nálam. Pedig próbálok általában nem elítélni másokat elsőre.

Főleg ha átment rajta az egész utca... Én biztos nem lennék rá büszke...

És igen, lehangolt lennék, ha megtudnám róla. Mint ahogy előttem is írták: jobb egyszerre elveszteni :)

Erkölcsi értelemben van ezzel némi probléma, de szerencsére nem fordult elő ilyen velem, így nem tudom, hogy mit reagálnék rá. De ha tényleg szeretem az illetőt és ismerem, akkor valószínűleg biztos nem szakítanék vele emiatt. De elárulHAT 1-2 dolgot a lányról. Engem személy szerint zavarna, de nem mindenki van így vele

2015. júl. 5. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!