Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen szerencsétlen lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szerencsétlen lánynak lehet barátja?

Figyelt kérdés

Nagyon sok mindentől félek,pl a víztől a magasságtól egy mesehőstől és még sorolhatnám.Mind ezek mellet diszkalkuliás is vagyok amiről tudom,hogy nem tehetek de akkor is szégyelem. Olykor olykor gyerekes vagyok mivel imádok mesét nézni és mesehősös rucikba lenni(miki egeresbe).Na meg persze plüss állattal alszom.Főleg a fentiek miatt feszengek a párkapcsolati téma terén.

17/L

2016. márc. 13. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
plüss állattal xdddd haha
2016. márc. 13. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Valószínűleg nem a város legmenőbb,leghelyesebb sráca lesz, hanem valaki aki meg is becsül téged.
2016. márc. 13. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Azta de cuki vagy 😊 én csak olelgetnek egy ilyen lányt szoval igen lehet 😄

16F

2016. márc. 13. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
persze ,hogy lehet és lessz is ne aggódj:)
2016. márc. 13. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez tök cuki :) nekem például bejön ha egy lány úgymond "gyerekesebb"
2016. márc. 13. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem simán bejönne ;) 16/F
2016. márc. 13. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy félős lány a legjobb a fiúknak, ezt hidd el nekem! Mert neki leszel majd a cuki plüss cicája. Ha egy fiú azt érzi, hogy a barátnője mellette biztonságban érzi magát, akkor annál boldogabb nem is lehet a srác. Úgyhogy ne félj, ez nem probléma. :)
2016. márc. 13. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Melyik mesehőstől félsz?
2016. márc. 13. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Bejön, de sajnos ott van az az 1 év. 16f
2016. márc. 13. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, nemhogy negatívumok, hanem olyan tényezők, amik "szeretnivalóvá" tesznek egy lányt, szóval ne aggódj! :)
2016. márc. 13. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!