Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szerencsétlen lánynak lehet barátja?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindentől félek,pl a víztől a magasságtól egy mesehőstől és még sorolhatnám.Mind ezek mellet diszkalkuliás is vagyok amiről tudom,hogy nem tehetek de akkor is szégyelem. Olykor olykor gyerekes vagyok mivel imádok mesét nézni és mesehősös rucikba lenni(miki egeresbe).Na meg persze plüss állattal alszom.Főleg a fentiek miatt feszengek a párkapcsolati téma terén.
17/L
2016. márc. 13. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!