Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lánynak lehet barátja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lánynak lehet barátja?

Figyelt kérdés
Hol és hogy?? Valaki tanítson, mi a titok? :D
2016. máj. 25. 15:43
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
20%
Max dugni.
2016. máj. 25. 15:45
 2/36 anonim ***** válasza:
92%
Először is, ha a csúnya lány megtanulja értékelni magát, és belátja, hogy valakinek a szemében ő gyönyörű, egy istennő! A felborzolt haj, a szép formás test megint csak növelik a vonzerejét, ezért még többen felkaphatják rá a fejüket, és ezeket mind ő érheti el. Harmadrészt a lányoknak kell elcsábítani a srácokat. Egy-egy vonzó pillantással, egy mosollyal, különböző jelzésekkel. És ezután lép csak oda az valaki. Kell a biztatás nekünk fiúknak.:D
2016. máj. 25. 15:50
 3/36 anonim ***** válasza:
67%
honnan tudod hogy más szemében is csúnya vagy? én se vagyok kigyúrt szép fiú annyira mégis van lány aki szerint helyes vagyok,kép nélkül honnan tudjam tényleg csúnya vagy e,lehet szép :D
2016. máj. 25. 15:51
 4/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szép. Tényleg nem, nem önbizalomhiányból mondom. Amikor folyamatosan röhögnek rajtam az utcán, megbámulnak meg ilyenek, akkor nem igazán van kedvem kezdeményezni meg csábítgatni :D Azt szögezzük le hogy vékony vagyok, szóval a súlyom nem lehet probléma
2016. máj. 25. 15:56
 5/36 anonim ***** válasza:
92%
A szépség elég relatív dolog. Lehet hogy csak önbizalom hiányos vagy és te nem látod magadat szépnek. Ha pedig így van, akkor ezen könnyen tudsz változtatni :) próbálj ki új stílusokat, pl.: dobj fel magadra egy kis sminket vagy ha egyenes hajad van akkor göndörítsd be. A lényeg hogy ne másoknak hanem magadnak akarj tetszeni. Hidd el hogy ha valaki szépnek tartja magát akkor az ad egy olyan kisugárzást, hogy mások is szépnek fogják látni :). Ha gondolod írj privátba és adok még pár tippet :)
2016. máj. 25. 15:58
 6/36 anonim ***** válasza:
21%
ha vékony de nem csontváz az akkor azért annyira csúnya csak nem lehet
2016. máj. 25. 15:59
 7/36 anonim ***** válasza:
57%

Mi az, hogy csúnya? Kinek a számára az?

A szépség rettentően szubjektív dolog. Akire én azt mondom, hogy szép, azt lehet, hogy más kifejezetten rondának tartja. Vagy fordítva: akit én egyáltalán nem tartok szépnek, az lehet, hogy másvalaki számára az álomnő. Szóval ne könyveld el magad csúnyának, mert lehet, hogy valaki számára te gyönyörű vagy.

A titok pedig: add önmagad, és legyél elégedett a külsőddel! Ne az sugározzon belőled, hogy "jaj, én mennyire rondának gondolom magam".

2016. máj. 25. 16:00
 8/36 anonim ***** válasza:
45%
Az a helyzet, hogy volt egy lány az én osztályomban is akit mindenki szépnek tartott, sokan már áradoztak róla. Én meg ránéztem, és nem értettem őket. Teljesen átlagosnak találtam, és nem is tetszett.. Tehát ennyire változó, hogy kinek mi a szép..:D És tényleg mint ahogy előttem írta valaki az a legfontosabb dolog, hogy magadnak tetsszél. Ha ez megvan, akkor ez nem lesz többé problémád.:D
2016. máj. 25. 16:08
 9/36 A kérdező kommentje:
Jó, ezt mind értem, de ti is úgy fogjátok fel hogy mi van ha szép vagyok. Nem vagyok. Tényleg nem. Hiába mondjátok hogy mások milyen szépek, csak sokan valamiért csúnyának látják őket, de majd jön valaki és akkor fuuu. Mindegy legalább már biztos hogy csúnyán nem fognak elfogadni
2016. máj. 25. 16:21
 10/36 anonim ***** válasza:
39%
nem tudni,lehet valakinek szép vagy
2016. máj. 25. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!