Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » LÁNYOK! Miért van az hogy ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tnorberta kérdése:

LÁNYOK! Miért van az hogy ti csak a külső alapján döntötök pár választásban?

Figyelt kérdés
Miért nem veszitek észre hogy a fiúk belül törékenyek? Persze ha ezt a kérdés egy fiú elolvassa egyből letagadja de nem ez a lényeg most.

2016. máj. 3. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sokakat csak a külső érdekel, de pl nálam csak 50%-ban számít. Van egy barátom aki tetszik (nem járunk) de minketten egy kicsit vonzódunk egymáshoz. Nem a világ leghelyesebb gyereke, tudnék nála csak a baráti körömből is helyesebbet mondani, de mégis valahogy csak ő tetszik mert jól ismerem és rendes, vicces stb kevés rossz tulajdonsága. Én meg pontosan ugyanolyan vagyok és ezért is bírjuk egymást. Szval hiába néz ki valaki jól, ha a belsője nem felel meg az "elvárásaimnak", nem is érdekel....
2016. máj. 4. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:
8 válaszolónak üzenném, hogy én is így vagyok imádok mosolyogni és az első amibe szerelmes leszek az az illető mosolya :) 16/l amúgy a kérdezőnek üzenném, hogy engem személy szerint nem érdekel a külső, mindig próbálok megismerni új embereket, ha esetleg érdeklem öket akár hosszabb ideig is beszélünk, de meg kell, hogy mondjam amióta eldöntöttem, hogy először teljesen megismerek valakit, mielőtt mondjuk randiznék vavy járnék valakivel mindegy kezdetben mennyire vonzódom az illetőhöz, nem jártam senkivel, annyi fellángolás van, engem most már nem érxekel a külső, de azt hiszsm ehhez is egy kicsit fel kellett, hogy nőjjek. (Légyszi, azokat akik a külsőre mennek ne ítéld el ,amúgyse senkit, mert nem ismered személy szerint milyenek, te se tudhatod milyen a valódi "értékük"
2016. máj. 5. 00:31
 13/13 anonim válasza:
Én speciel tudom, ha valami nem sikerül képesek vagytok úgy kiakadni, hogy bőgtök... Bocsánat, ha valakinek ezzel a lelkébe gázoltam... Ti is emberek vagytok, ezzel nincs semmi baj, mert nekem amúgy sem jönnek be az érzelemmentes "csakakciófilmeketnézekmertazmenő" srácok. Én nem csak a külsőt nézem, bár tény hogy a lányok az alapján is szoktak dönteni. Nálam a humora, a szeme, a kedvessége, a mosolya fontos. Meg persze az, hogy ne legyen bunkó, hanem kedves, de ezek az "ideálok" mindenkinél mások....
2016. aug. 19. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!