Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is számit a legjobban?
Figyelt kérdés
Ez a kerdes foleg lànyokhoz szol. Nektek mi tetszik egy fiuban? Fontosabb a kulso,vagy esetleg a belso, a szemelyiseg stb?2016. márc. 8. 20:25
1/5 anonim válasza:
Nekem azok az ideálisak akik kedvesek, illedelmesek, nem beképzeltek okosak.
A külső szempontjából az a fontos hogy legyen picit duci (de csinosan) szemüveges és ezen kívül átlagos kinézetű.
3/5 anonim válasza:
Nyilván a személyiség a fontosabb, és az, hogy velem hogyan bánik. Szeretem az értelmes fiúkat, akiknek megvan a saját értékrendjük, képesek önálló véleményt formálni, nem befolyásolhatóak, viszont végtelenül érzelmesek és tudnak teljes szívből szeretni. Ha ezek mellett még a humoruk is jó, kedvelnek engem és a külsejük sem taszító számomra (nem fontos, hogy már elsőre kifejezetten bejöjjenek, mert az később úgyis alakul), akkor engem megvettek kilóra, és bármikor bármit megteszek értük.:D
17/L
4/5 anonim válasza:
#3: Te nagyon leírtál engem.............:O :)
5/5 anonim válasza:
a tiniknek valóban csak a külső számít, de aki egy kicsit is értelmes az még tini korában rájön, hogy ez így nem teljesen jó/igaz, sajnos vannak olyan felnőttek akik ezt máig nem látják be, pedig a helyes döntés az, ha csak a belső tulajdonságait nézzük egy embernek, sokáig azt hittem én is ilyen vagyok, és már felnőttem a feladathoz, de a célnak mindig az őszinte elfogadásnak kell lennie, hiszen csak ekkor lesz igazán felnőtt valaki :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!