Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » LÁNYOK! Miért van az hogy ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tnorberta kérdése:

LÁNYOK! Miért van az hogy ti csak a külső alapján döntötök pár választásban?

Figyelt kérdés
Miért nem veszitek észre hogy a fiúk belül törékenyek? Persze ha ezt a kérdés egy fiú elolvassa egyből letagadja de nem ez a lényeg most.

2016. máj. 3. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Fiúk! Miért van az, hogy ti mindig általánosítotok?
2016. máj. 3. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek számít valamennyire a külső is, legyen az fiú vagy lány. Az más kérdés hogy sokan tényleg csak az alapján ítélnek.
2016. máj. 3. 22:19
 3/13 anonim válasza:
100%
Igaza van az első válaszolónak. Én sem csak külső alapján választok
2016. máj. 3. 22:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak kivételek de a többség külső alapján dönt. És ez miért van igy?
2016. máj. 3. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek szamit a külső...kinek jobban kinek kevesbé de mindenkinek számit...feltételezem te sem egy 300 kilós csajt szeretnél aki belülről tökéletes...inkább járnál egy topmodellel aki majdnem tokeletes belülről...ha jo csajt akarsz nezz ki te is jól...a lanyoknak nincsenek nagy igenyeik ilyen temaban...ha magas vagy és picit izmos vagy befuto vagy...ha nem akkor hatarozott és magabiztos vagy megint csak befuto vagy...amennyi idő alatt én ezt leirtam föl is szedhettel volna mar 2 csajt ahelyett hogy itt sirsz...
2016. máj. 3. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nők is emberek. Az emberek pedig felszínesek és alantasak. A pasik is ugyan olyanok. Mindenkinek a média által túl tolt idealok kellenek.

Az egy másik tészta hogy ki hogyan tolerálja a másik ember külsejének nem tetszését. Elég sok ember van itt alacsony érzelmi kompetenciával, ami sajnos csak egy következménnyel jár, az ember önbizalmának leépítésével.

Persze, hogy a fiúk is törékenyek, sok emberrel beszéltem már itt és az a legmegdöbbentőbb, hogy a fiúk jobban vágynak a kapcsolatra mint ahogy lányok.

Szóval az utolsó szó jogán aki ezt olvassa egy jó tanács; Nem az a baj ha nem tetszik, hanem az, ha nem kezeled jól a helyzetet és megbántod vele a másikat. Ne tedd, nem érdemli meg...

2016. máj. 3. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Az a lány aki csak a külső alapján ítél az valószínüleg egy olyan sráccal jön össze aki ugyanígy választ párt. Ha te egy intelligens okos lányt keresel akkor miért akartál össze jönni egy kis k**ával? Egyébként ha itt tartunk a fiúk miért a lányok fenekét, mellét nézik meg elsőnek???? Egyébként az ápolt külső elég sokat számít.

14/l

2016. máj. 3. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es, én mindig a mosolyát nézem meg elsőnek :) imádom ha egy lány mosolyog.

Egyébként pedig igen, törékenyek vagyunk, csak nem mindenki mutatja ki. És egy bizonyos mértékben mindenki nézi a külsőt.

2016. máj. 3. 23:58
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Jajj kérdező, ne áltasd már magad, te is először a szemeddel ítélsz mint mindenki. Ahelyett, hogy itt pityeregsz inkább kezdj a külsőddel valamit, 90%-ban a csúnya fiúk azért csúnyák mert igénytelenek és egy kis odafigyeléssel teljesen átlagosak lennének, vagy akár átlagon felüliek.
2016. máj. 4. 00:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Mert mindenkinek kell a külső/testi vonzalom is...ha az nincs meg, akkor szokott az lenni, hogy legyünk csak barátok. Mert a belsője az tetszik és szeretnénk élvezni a társaságát, de csak mint barát.

Ahhoz, hogy valaki a másikkal egy párkapcsolatot ki tudjon alakítani a külső és belső szimpátia/vonzódás egyaránt kell. Az már más kérdés, hogy ki melyiknek fektet nagyobb hangsúlyt, de általában a belső többet ér mint a külső, de nem lehet az, hogy csak a belsőre hagyunk mindent.

2016. máj. 4. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!