Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, hogyan közelítsen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan közelítsen felétek egy lány?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác a suliból, még nem nagyon beszéltünk. Szeretném nem túl nyomulósan és parán kifejezni, hogy tetszik. Ti milyen közeledésnek örülnétek?

Segítsetek kérlek!

16/l

2016. máj. 1. 19:05
 1/5 Rdaioaktivmacska válasza:
0%
Ilyennek örülnék:Szia! B*szunk ? Bár ez attól függ hogy hogy nézel ki . :D
2016. máj. 1. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
de gyökér vagy 1-es, amúgy szerintem először kezdj el vele beszélgetni, ha nem akarsz a suliban mindenki szeme előtt, keresd fel valamilyen közösségin, érdeklődj utána mit szeret, mit nem szeret, stb., sokszor beszéljetek, és ha nem csak külsőleg, hanem belsőleg is tetszik, akkor már tudni fogod, hogy valóban tetszik-e :)
2016. máj. 1. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:

2#. nagyon köszönöm!

de nem lenne gáz közösségin kezdeni?

2016. máj. 1. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Az a srácok dolga.

Én mindenképpen nyomulásnak venném, ha egy csaj jönne oda hozzám pasizási szándékból. Én meg a nyomulós lányokat élből elutasítom.

2016. máj. 1. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem se te nyomulj.

Próbáld meg fölhívni magadra a figyelmét. Próbálj meg szemezni vele, csak köszönni, és ha adódik véletlenségből valami téma, akkor kezdj el beszélgetni vele...

Nekem anno még az is bevált, hogy véletlenül pont akkor végeztem mint a kiválasztott lány,és véletlenül pont arra mentem "haza" amerre neki kellett, így is tudtam időt kreálni a beszélgetésre.

Legyen önbizalmad, és nem lehet gond ;)

Sok sikert! 18/F

2016. máj. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!