Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem hiszem el. Miért van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DaedricKING kérdése:

Nem hiszem el. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Az a lényeg hogy már 5. óta amikor megtetszett egy lány és én is megtetszettem neki akkor tök jól összebarátkoztunk(volt ennél több is) és egy hét mulva már más tetszett neki... Ez már a 8. alkalom és már a tököm tele van... Valaki mondjon már pár tippet hogy mit csináljak!!! Előre is köszi :)

2016. máj. 1. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott.Ha ezt csinálja ennyi ideje,nem valószínű,hogy meg fog változni.
2016. máj. 1. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni de valószínűleg borzalmasan unalmas ember lehetsz. Tényleg ne vedd magadra de ha már 8 lány dobott agy hét után akkor itt nem a lányokban van a hiba.

Pl. Elhiszem, hogy te szereted az Elders Scrolls videójátékokat de ha ezekről fogsz mesélni a lányoknak akkor az nem valószínű, hogy hosszú kapcsolat lesz.

Ha összebarátkozol egy lánnyal akkor keress vele közös tulajdonságokat, hobbikat és azokról beszélgess vele. Ne csak arról ami téged érdekel hanem arról is ami őt is érdekli. Ugyanilyen fontos, hogy a humorérzéked ne csak fingós viccekből álljon. Szörnyen gyerekes és a lányok nem szeretik (akár mennyire is viccesnek tűnnek).

2016. máj. 1. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem egy hét alatt :D hanem egy év alatt... És amúgy találtam valakit akit érdekel minden ami engem is, úgyhogy úgy érzem most ő lesz az akinél talán van esélyem.

És amúgy nem szokták mondani hogy unalmas vagy mert általában velem mindig mindenki röhög és elbeszéleget,DE persze ez nem biztos hogy azt jelenti...

És még valami: Szereti az Elder Scrolls okat meg egy csomó játékot szóval a játékokról is el tudok vele beszélgetni. :D de azért köszi!!! Még mindíg megpróbálok erre figyelni nehogy megint elrontsam :)

2016. máj. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!