Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány tényleg létezik? Azt hiszem ez ritkaság.
Eléggé ritka, de nem nagyon-nagyon.
Amilyen lányt én kerestem, az az igazán ritka, de még olyat is sikerült találnom. :)
Az ilyen lányokkal vigyázni kell! Kitudja mi játszódik le a fejükben.
Saját eset: Hasonló paraméterek (csúnyán fogalmazva), szép, kedves, tök jól elbeszélgettünk facebookon 1-2 hétig, aztán találkoztunk, ott is minden oké volt, beszélgettünk, csók is meg volt, aztán másnap átkattant nála a kerék, és lepattintott, hogy ő nem érez semmit. Azóta meg facebookra, instagramra, meg mindenhova töltögeti fel a szomorú fejes képeket :D
Vigyázz, mert esélyes, hogy át'asz, és mást mutat, mint ami a valóság.
Nem egyszer játszották már el ezt velem.. Gondolom ez a lány is a tipikus "én más vagyok, mint a többiek" stílus :D
Nem elkeseríteni akarlak, meg nem is azt mondom, hogy igazam van, de figyelj oda, mert sok múlhat rajta! :) Nyugodtan írhatsz is, ha van valami kérdésed
Kinek mi a nagyon szep.
Viszont a "valogatas" nem mindig rossz. Igenis legyen meg egy szint mindenkinel. Ha o egy szep es normalis lany,marha gaz,ha osszeall egy igenytelen bunkoval.
Miért ne létezne? Komolyan, úgy tudnak néha beszélni az emberek a fiatal generációról (még maguk a fiatalok is), mintha mindegyikőjük egy drogos, alkesz állat lenne, aki felszínes és el van szállva magától.
Egyébként 14-15 évesen én sem cigiztem, most, 18 éves fejjel már igen, de nem gondolom, hogy emiatt rosszabb ember lennék, mint aki nem. Antialkoholista sem vagyok, néhanapján iszogatok kicsit a barátaimmal (mértékkel). Na bumm.
Szerintem ha kevésbé lennének ítélkezőek egyesek, rájönnének, hogy nem mindenki egy selejt szar körülöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!