Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még egyáltalán ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még egyáltalán ilyen srác?

Figyelt kérdés
Akinek nem a szex az első, hanem elég neki az is ha egész nap ölelgetheti a barátnőjét, piszkálhatja, zavarba hozhatja, csókolgathatja stb?
2015. dec. 27. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van... de a sexet minden ember kívánja ha nem kívánná a barátnőjét akkor lenne gond.... :D
2015. dec. 27. 22:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Jelen.
2015. dec. 27. 22:14
 3/12 anonim válasza:
Ensi ilyen vagyok, Persze vannak csajok akik tetszenek de csak arra lennenek jok ugymond. De aki irant igazan erzek valamit akit eltudok kepzelni paromnak arra tudok varni es eleg ha csak osszebujunk setalung egy ideig, 2 honap kb de ha nagyon kellene akar fel evet is varnek.
2015. dec. 27. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, de manapság nem ez alapján lesz valakinek barátnője... ez van.
2015. dec. 27. 22:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Itt sokan vagytok, de a közelemben mindenki csak megdugni akar...
2015. dec. 27. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok,imádok szeretgetni egy lányt,és az a legfontosabb hogy jól érezze magát velem :)
2015. dec. 27. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok hogy meg ha tehetném akkor a szerelmem egész nap ölelgetném. De sajna nincs barátnőm nem is volt. Úgyhogy annak is örülnék ha csak ott lehetnék vele.
2015. dec. 27. 22:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Okés köszi a válaszokat meg minden, de légyszives aki tudja mondja már meg hogy azok az átkozott jedik mit mondanak az életről meg a haragról?
2015. dec. 27. 22:39
 9/12 anonim válasza:
Beszeljuk meg priviben, mar irtam :)
2015. dec. 27. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, létezik.

De miért kellene zavarba hozni téged?!

2015. dec. 27. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!