Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja egy fiu, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja egy fiu, hogy belém zúgott, de még nem látott, csak neten dumáltunk eddig. Ilyen létezik, hogy így megkedvelte a belsőmet?

Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen is, de lehet csak kihasználni akar
2015. dec. 24. 18:43
 2/5 Firedoom ***** válasza:
Letezik, velem is megtörtént mar.
2015. dec. 24. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, vanezígy! A legfontosabb dolog a belső érték! Így igen, tényleg belédszerethetett.
2015. dec. 24. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én itt beszélgetek egy fiúval, aki szerelmes lett belém ,pedig még a nevemet sem tudja, bár képet már küldtem neki. Szóval lehetséges, hogy tényleg komolyan gondolja! :)
2015. dec. 24. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

én azt gondolom,hogy az túlzás nagyon ,hogy beléd is szeretett.

szimpátia,jóérzés,vonzalom lehet a dologban ..de majd te is be fogod látni,hogy az igazi szerelembe esés csakis kizárólag élőben történhet meg!!akárki,akármit mond.

én pl olyan vagyok,hogy beszélgetek egy sráccal..sokat,sok mindenről,és képes vagyok azt érezni,hogy vonzódom hozzá,hogy a belsője nagyon tetszik...de , szerelembe esni nem lehet neten keresztül.érdekes tény különben,hogy az első benyomáskor rendkívül meghatározó a másik fél hangja ..tudatalattiban megy ez, de létező dolog.

ja,és amit még le akartam írni. velem is megtörtént,mikor 17 voltam(most sem sokkal több azért,közel 20) ,hogy egy srác,akivel még mielőtt találkoztam a neten sokat beszélgettünk,és sokszor írta ,hogy én egyszer még az övé leszek, dicsért mindenhogy...aztán,mikor találkoztunk élőben ,többször is, ez még csak fokozódott,és az lett belőle,hogy neten vallott szerelmet...had ne mondjam,milyen érzés volt...egyszerre volt csodálatos és szomorú...egy ilyen dolgot ,így bevallani ..hogy nem érzed a másikat,hogy nem nézel a szemébe.....na mindegy,azóta ez már "csak" egy sztori, végül is életem első szerelme :) és most ezt büszkén írom,hogy Túl Vagyok Rajta , huu de fura ezt leírni ,meg kimondani,de annyira jó:)). majd másfél évig nem tudtam elfelejteni,nem volt könnyű elengednünk egymást....

elkalandoztam kicsit a témával bocsi...

a lényeg,hogy szerintem igen,lehetséges ,hogy megkedvelte a belsődet ,érezhet erős szimpátiát ,és kialakíthatott magában egy idealizált képet..ami sajnos olyan,hogy könnyen becsaphatja magát vele az ember.

de az,hogy belédzúgott,vagy szerelmes , az szerintem így nem életszerű... azért is mondom,hogy ne sérülj azzal,hogy beleéled magad egy olyan dologba ,ami csak így netes keretek között létezik egyelőre.

találkozzatok élőben,szerintem az lesz a legjobb:)!

2015. dec. 24. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!